Milánske AC sa zameralo na Dúbravkovho spoluhráča. Rossoneri hľadajú nástupcu Girouda

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Milánske AC sa zameralo na Dúbravkovho spoluhráča. Rossoneri hľadajú nástupcu Girouda

Zmení Wilson pôsobisko?
Zmení Wilson pôsobisko?Profimedia
V súvislosti s Newcastlom vyprodukovalo januárové prestupové obdobie ďalšiu možnosť presunu hráča. Tentokrát ide o útočníka Calluma Wilsona (31), ktorého chce podľa správ z Anglicka získať milánske AC.

"Rossoneri" sú údajne v procese hľadania nového hrotového útočníka, ktorý by mal byť dlhodobou náhradou za ostrieľaného kanoniera Oliviera Girouda. Na tomto poste momentálne disponujú Lukom Jovičom, ktorého angažmán v Miláne sa však môže skončiť už 30. júna 2024. AC tak neustále sonduje trh a pátra po novom čísle deväť.

Newcastle bol v posledných týždňoch stredobodom pozornosti aj preto, že Bayern Mníchov sa snažil získať Kierana Trippiera a saudskoarabský Al-Shabab vraj pracuje na dohode prestupu s Miguelom Almirónom. Generálny riaditeľ klubu Darren Eales nedávno novinárom povedal, že "každý hráč má svoju cenu“.

Craig Hope z Daily Mail uvádza, že mužstvo zo San Sira sa snaží prilákať Wilsona, pričom útočník má byť otvorený myšlienke presunu do Serie A. Do skončenia jeho zmluvy s "Magpies" zostáva 18 mesiacov. V úvodných deviatich vystúpeniach aktuálneho ročníka Premier League strelil sedem gólov, kým mu zranenia podkolenia a lýtka dvakrát prerušili sezónu. V posledných troch dueloch sa na zápasovej súpiske neobjavil.

Ďalšie futbalové prestupy a špekulácie.