Liverpool nedal šancu Leicesteru, Atlético si vyšliaplo na City. Chelsea porazila Fulham

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Liverpool nedal šancu Leicesteru, Atlético si vyšliaplo na City. Chelsea porazila Fulham

Aktualizované
Chelsea sa v nedeľu mohla tešiť z výhry.
Chelsea sa v nedeľu mohla tešiť z výhry.Profimedia
Futbalisti Liverpoolu vyhrali prípravné stretnutie v singapurskom Kallangu proti Leicesteru hladko 4:0. Manchester City podľahol Atléticu Madrid 1:2.

Liverpool - Leicester City 4:0 (3:0)

Defenzíva Liverpoolu v úvode nestála na pevných nohách a otvárala okienka, ktoré súper využíval. Daka poslal do šance Ndidiho, ten zoči-voči Kelleherovi neuspel. Na druhej strane síce Núñez loptu do siete dostal, ale mávalo sa jeho ofsajdové postavenie. Po polhodine hry uruguajský zakončovateľ skóroval už regulárne a poslal svoj tím do vedenia.

To sa veľmi rýchlo navýšilo, nakoľko Salah najskôr v šestnástke objavil mladého Clarka a hneď na to aj Jotu. Po zmene strán chcel nachytať brankára súpera takmer z polovice ihriska Szoboszlai, Hermansen si dal veľký pozor. Z následného rohu však inkasoval po hlavičke Doaka

Korigovať mohol Dewsbury-Hall, krížnym pokusom minul vzdialenejšiu tyč. Napriek rozpačitému úvodu však mali "The Reds" zápas pod kontrolou a doviedli ho do úspešného konca.

Skvelú prípravu zatiaľ prežíva Núñez, pretože vo všetkých z doterajších troch stretnutí odohral po 45 minút. Aj to mu stačilo na to, aby zaznamenal až štyri presné zásahy, pridal jednu asistenciu. Na presnom zásahu sa podieľal priemerne každých 27 minút. Liverpool sa celkovo v troch dueloch presadil až dvanásťkrát.

Napriek rozpačitému úvodu mal Liverpool zápas pod kontrolou.
Napriek rozpačitému úvodu mal Liverpool zápas pod kontrolou.Flashscore

Manchester City - Atlético Madrid 1:2

Nepriaznivé upršané počasie spôsobilo, že stretnutie odštartovalo v juhokórejskom Soule takmer 45 minút po očakávanom začiatku. Možno aj to sa podpísalo pod slabšie tempo z oboch strán. Haalanda v šanci zastavil ofsajd a následný gól Rodriho nemohol platiť pre predošlý nedovolený zákrok. Na druhej strane sa k ojedinelej návšteve šestnástky dostal Morata, hlavičkoval tesne nad. Foden reagoval krížnym pokusom, ktorým minul, ale nie o veľa.

Druhý polčas priniesol aj gólové zápisy. V 64. minúte prekonal striedajúceho brankára Ortegu v bráne City Depay. Zaskočený favorit zrazu nevedel chytiť dych, výsledkom čoho bol druhý inkasovaný gól pätnásť minút pred koncom riadneho hracieho času. Carrasco poľahky obehol Lewisa a skóroval. Konečný výsledok korigoval v úplnom závere Dias.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

Feyenoord - Benfica 2:1 (2:0)

Slovenský obranca Dávid Hancko nastúpil v základnej zostave Feyenoordu a odohral 83 minút. Holandský tím inkasoval až po jeho striedaní z kopačky Musu. V prvom polčase sa ale presadili Paixao s Giménezom, takže rotterdamský tím sa tešil z výhry. Na záverečných sedem mniút prišiel do hry takisto útočník Leo Sauer.

Feyenoord sa tešil z výhry aj vďaka Slovákom.
Feyenoord sa tešil z výhry aj vďaka Slovákom.Flashscore

Chelsea - Fulham 2:0

Favorit kontroloval priebeh stretnutia a bez väčších problémov ho doviedol do úspešného konca. Skóre otvoril po centri z rohu hlavičkou Silva. Následne si Fernández vylámal zuby na skvelom zákroku Lena, ale do šatní poslal Chelsea s dvojgólovým náskokom Nkunku. Slovenský brankár Marek Rodák na strane Fulhamu do hry nezasiahol. "The Blues" tak ovládli Premier League Summer Series, ktorej sa zúčastnilo šesť tímov.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore