Real Madrid zmazal dvojgólovú stratu a porazil AC Miláno, osem zásahov v zápase Liverpoolu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid zmazal dvojgólovú stratu a porazil AC Miláno, osem zásahov v zápase Liverpoolu

Aktualizované
Bellingham (vľavo) debutoval v drese Realu Madrid.
Bellingham (vľavo) debutoval v drese Realu Madrid.Profimedia
Futbalisti Realu Madrid vyhrali svoj prvý prípravný zápas pred štartom novej sezóny. Proti milánskemu AC síce po polčase prehrávali 0:2, ale nakoniec sa mohli tešiť z výsledku 3:2.

Greuther Fürth - Liverpool 4:4 (0:1)

Liverpool vstúpil do stretnutia dobre, pretože Díaz otvoril skóre. Cez prestávku vymenil tréner Klopp kompletnú jedenástku hráčov a ďalšie štyri zmeny spravil v 75. minúte. Hneď na začiatku druhého dejstva síce Green vyrovnal, no Salah dva razy po sebe našiel Ňúneza a jeho zakončenia zastavovala až sieť.

Nemecký druholigista napriek tomu zbrane nezložil. V 64. minúte prišli do hry okrem iného Petkov so Siebom. Prvý menovaný znížil na 2:3, aby dvomi asistenciami nechal vyniknúť Sieba, ktorý dvomi zásahmi otočil výsledok. Divokú remízu 4:4 zachránil Salah.

AC Miláno - Real Madrid 2:3 (2:0)

Real mal v Pasadene lepší úvod. Strela Valverdeho smerovala iba tesne vedľa troch žrdí. Následne svoje technické umenie predviedol prvýkrát za nový tím hrajúci Bellingham, zakončenie zablokovala defenzíva. AC postupne zvyšovalo aktivitu. Colombo i Messias mierili jemne mimo, avšak Tomori hlavičkou po rohu otvoril skóre.

Ešte pred prestávkou ho zvýšil parádnou strelou z hranice pokutového územia do rohu brány mladý Romero. Rodrygo mohol reagovať, proti pokusu spred päťky vynikol Sportiello. Ten si ale hneď na to v 58. minúte vybral slabú chvíľku, jednoduchá strela Valverdeho mu prešla pomedzi prsty do siete.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Uruguajský futbalista o minútu neskôr zachytil zlú rozohrávku milánskej defenzívy, aby pravačkou namieril nechytateľne k žrdi a vyrovnal v rozmedzí niekoľkých desiatok sekúnd. Giroud takmer vrátil vedenie svojmu celku, skvelý zákrok proti hlavičke predviedol Lunin. Zakrátko Romero minul bránu spred päťky.

Realu sa podarilo výsledok úplne otočiť, nakoľko Modrič poslal geniálny pas za obranu a Vinícius si v samostatnom úniku poradil. Giroud z priameho kopu poslal loptu tesne nad, a tak "biely balet" vyhral svoj prvý prípravný zápas.

Newcastle - Aston Villa 3:3 (2:2)

Vo Philadelphii videli diváci stretnutie dvoch anglických tímov, ktoré budú hrať v pohárovej Európe. Aston Villa vstúpila dvomi rýchlymi gólmi Watkinsa a Buendiu, ale do prestávky dokázal Newcastle vyrovnať zásluhou Andersona s Isakom.

Výborne hral krídelník Buendia, hneď na úvod druhého dejstva pridal ku gólu a asistencii svoj druhý presný zásah. Ani toto vedenie "Villans" neudržali, nakoľko vyrovnal Wilson. Za "straky" prvýkrát nastúpil Barnes. Na druhej strane premiérovo naskočili Tielemans s Torresom.

Fulham - Brentford 3:2 (2:1)

Súboj dvoch prekvapení minulej sezóny Premier League sa rovnako konal na Lincoln Financial Field vo Philadelphii. Wilson sa presadil už v tretej minúte, Wissa zakrátko vyrovnal. Druhý raz vedenie Fulhamu daroval Decordova-Reid, pričom ho na začiatku druhého polčasu navýšil Vinícius, ale v 48. minúte nakoniec stanovil konečný výsledok Janelt.

Slovenský brankár Marek Rodák začal v základnej zostave "chalupárov" a odchytal 45 minút, inkasoval raz. Fulham v zámorí narazí ešte na Aston Villu a Chelsea. Brentford čakajú konfrontácie proti Brightonu i "Villans".

Program prípravných zápasov veľkoklubov