Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Michalovce zdolali maďarského súpera. Trenčín, Skalica aj Komárno remizovali

Trenčín v príprave ešte nevyhral.
Trenčín v príprave ešte nevyhral.AS Trenčín
Futbalisti Trenčína remizovali v stredajšom prípravnom zápase so Zlatými Moravcami, rovnako skončili aj stretnutia Komárna a Skalice. Víťazstvo si pripísali Michalovce.

Rapid Viedeň B - Komárno 1:1

Komárno uhralo s rezervným tímom Rapidu remízu. Skóre otvoril domáci Ibrahimoglu, o vyrovnanie sa postaral český útočník Patrik Voleský. Nováčik Niké ligy sa pred štartom súťaže predstaví ešte proti dvom maďarským tímom, ktorými sú Komárom VSE a MTK Budapešť.

Michalovce - Kazincbarcikai 1:0

O jediný gól zápasu sa postaral útočník Gino van Kessel a zariadil víťazstvo Michaloviec, pre ktoré to bol druhý úspešný výsledok v príprave, zatiaľ teda majú takmer úplne vyrovnanú bilanciu (2-1-2). Do začiatku Niké ligy ich čakajú ešte tri stretnutia, všetky s maďarskými súpermi.

Skalica - Slovácko 2:2

So šiestym tímom minulej sezóny českej najvyššej súťaže uhrala cennú remízu Skalica. Záhoráci dva razy dokázali dotiahnuť manko zásluhou gólov Mášika a Mareka Fábryho, ktorý sa v troch prípravných stretnutiach presadil dvakrát. 

Trenčín - Zlaté Moravce 1:1

Zlaté Moravce vyhrávali po zásahu Mondeka a takmer zaknihovali štvrtú výhru v príprave, ale nakoniec Trenčín dokázal vyrovnať. ViOn v príprave stále nespoznal chuť prehry (3-2-0), zatiaľ čo Trenčania ani na tretí pokus nedokázali zvíťaziť.