Po gólových hodoch prišli suchoty. Trenčania so slovinským súperom remizovali

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Po gólových hodoch prišli suchoty. Trenčania so slovinským súperom remizovali

Sústredenie Trenčanov mimo domova pokračuje.
Sústredenie Trenčanov mimo domova pokračuje.AS Trenčín
V druhom meraní síl počas zimného obdobia futbalisti Trenčína veľa radosti z presných zásahov nezažili. Súčasťou ich kempu v Turecku bol stret s Mariborom, ktorý sa však skončil bezgólovým výsledkom.

Trenčín - Maribor 0:0 

AS pred štyrmi dňami odštartovalo zápasovú prípravu vysokou výhrou 5:1 nad maďarským Győrom. Po tomto triumfe bola pre Trenčín pripravená prekážka v podobe aktuálne štvrtého mužstva slovinskej najvyššej súťaže. Ostré tempo prípravných duelov okúsil už aj Maribor, ktorý pred necelým týždňom zdolal lídra druhej tamojšej ligy - NK Nafta.

Druhé vystúpenie oboch súperov sa však do štatistík zapísalo len vďaka žltým kartám. Megasaray Football Center totiž presné zásahy nevidelo. Trenčania zopakovali formát zo súboja s Győrom - v oboch polčasoch nastúpila na ihrisko rozdielna jedenástka hráčov.

Na sústredení v Turecku čaká zverencov trénera Stolicu ešte dvojica protivníkov - 26. januára Widzew Lodž a o štyri dni neskôr stret s CSKA Sofia. Slovinský káder má pred štartom jarnej časti zatiaľ naplánované ešte dva duely s poľskými celkami (Lech Poznaň a Raków). Trenčín aj Maribor vstúpia do ligového diania 11. februára domácimi predstaveniami.

Najbližší program zápasov AS Trenčín.
Najbližší program zápasov AS Trenčín.Flashscore