Trenčín sa na prípravu naladil jasnou výhrou, maďarskému Győru strelil päť gólov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trenčín sa na prípravu naladil jasnou výhrou, maďarskému Győru strelil päť gólov

AS zažilo ideálny začiatok zimného obdobia.
AS zažilo ideálny začiatok zimného obdobia.TASR
Zápasové tempo zimného prípravného duelu okúsili už aj futbalisti trenčianskeho AS. Na Sihoti privítali maďarského protivníka z Győru, s ktorým si hladko poradili a ideálne sa naladili na najbližšie obdobie.

Trenčín - Győr 5:1

Účastník druhej maďarskej ligy pauzoval od 3. decembra, keď sa s jesennou časťou rozlúčil najtesnejším triumfom 1:0. Prestávka sa tamojšiemu mužstvu skončila 13. januára stretom s druholigovým Šamorínom a výhrou 3:0. Teraz na Győr čakal oddýchnutý káder Trenčína, pre ktorý to bola premiéra v rámci tohtoročných pripravných súbojov.

O otvárací zásah merania síl sa po polhodine hry postaral ghanský stredopoliar Ibrahim. Už o tri minúty neskôr na svojho kolegu nadviazal nigérijský útočník Sunday, ktorý zároveň stanovil polčasový rezultát. Na štarte druhej polovice predviedli domáci trojgólovú päťminútovku - po vlastnom zásahu hostí sa následne presadili Uchegbu a Hollý. Kozmetickú úpravu dal výsledku v 89. minúte hosťujúci Bumba. Pred ďalším nikéligovým zápasom (11. februára doma s Košicami) čakajú na Trenčanov ešte štyri prípravné konfrontácie.

Najbližší program AS Trenčín.
Najbližší program AS Trenčín.Flashscore