Škriniar dokázal Ronalda ubrániť, ale PSG s Al-Nassr iba remizovalo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Škriniar dokázal Ronalda ubrániť, ale PSG s Al-Nassr iba remizovalo

Škriniar a Ronaldo zviedli viacero osobných súbojov.
Škriniar a Ronaldo zviedli viacero osobných súbojov.Profimedia
Futbalisti PSG remizovali v prípravnom stretnutí so saudskoarabským tímom Al-Nassr bez gólov. Stretnutie sa hralo v japonskej Osake.

PSG - Al-Nassr 0:0

Slovenský obranca Milan Škriniar nastúpil v základnej zostave francúzskeho majstra a na ihrisku vydržal do 61. minúty, keď tréner Enrique vystriedal deväť hráčov naraz. Do 66. minúty bol na ihrisku Cristiano Ronaldo, no ani jemu sa nepodarilo skórovať. Prvý raz po príchode z Manchestru United hral za ázijský tím obranca Alex Telles.

PSG je na turné bez hviezdneho Kyliana Mbappého, do hry však zasiahol jeho mladší brat Ethan. Brazílčan Neymar bol iba na lavičke náhradníkov. V Japonsku odohrajú Parížania ešte dva duely proti Cerezu Osaka a Interu. Milánčanov vyzve takisto Al-Nassr.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

RB Lipsko - Udinese 1:2

Belgický útočník Openda nastúpil za Lipsko prvýkrát od svojho príchodu z Lens, za ktorý strelil v minulom ročníku Ligue 1 celkovo 20 gólov. Na trávniku bol 45 minút, pričom dokázal skórovať, ale z výhry v prípravnom stretnutí sa tešilo Udinese. Rozhodol 18-ročný Semedo, pre ktorého to bol premiérový gól medzi seniormi.