Ďalší neúspech Calzonu, Duda asistoval pri víťaznom góle Hellasu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalší neúspech Calzonu, Duda asistoval pri víťaznom góle Hellasu

Aktualizované
Calzona má o čom premýšľať.
Calzona má o čom premýšľať.Profimedia
Futbalisti SSC Neapol v zostave so slovenským stredopoliarom Stanislavom Lobotkom (29) podľahli v sobotnom zápase 33. kola Serie A na ihrisku Empoli 0:1. Z troch bodov sa tešia hráči Hellasu Verona.

Empoli - Neapol 1:0

O triumfe domáceho tímu rozhodol gól Alberta Cerriho zo 4. minúty. Útočník, ktorý je v tíme na hosťovaní z druholigového Coma, sa medzi talianskou elitou presadil prvýkrát po troch rokoch. Radosť mu však prekazilo zranenie, pre ktoré musel predčasne striedať.

Zverenci Francesca Calzonu tak pokračujú v kolísavej forme, v uplynulých piatich ligových dueloch získali len päť bodov. V tabuľke im patrí ôsma priečka, na siedmu Atalantu, ktorá ma dva zápasy k dobru, strácajú dva. Empoli je na 15. mieste.

Hellas Verona - Udinese 1:0

Stretnutie veľa vzrušenia neprinieslo a zdalo sa, že skončí bez gólov. V 83. minúte však na trávnik vybehla dvojica Ondrej Duda - Tomáš Suslov, čo sa pre Hellas ukázalo ako výborný ťah. Prvý menovaný zahrával v nadstavenom čase rohový kop, na ktorý si najlepšie vyskočil 20-ročný obranca Diego Coppola a rozhodol o troch bodoch pre svoj tím. Domáci vyhrali po štyroch zápasoch a poskočili na pätnáste miesto, čím spravili veľký krok k udržaniu sa v najvyššej talianskej súťaži. Udinese je sedemnáste, bod od zóny zostupu.