Gagliardini provokoval Rabiota, tešil sa predčasne. Nauč sa pokore, odkázal mu Francúz

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gagliardini provokoval Rabiota, tešil sa predčasne. Nauč sa pokore, odkázal mu Francúz

Rabiot otvoril skóre duelu.
Rabiot otvoril skóre duelu.Profimedia
Piatkový súboj Monzy s Juventusom priniesol poriadnu drámu až do záverečných sekúnd. Z víťazstva sa napokon tešilo mužstvo Adriena Rabiota (28), ktorý po stretnutí poradil protihráčovi Robertovi Gagliardinimu (29), aby sa naučil byť pokorným.

Rabiot otvoril v 12. minúte skóre duelu hlavičkou po rohovom kope. Hostia viedli až do nadstaveného času druhého dejstva, keď vyrovnal vyrovnal kmeňový hráč milánskeho Interu Valentin Carboni. Po tomto zásahu pribehol domáci Gagliardini pred Rabiota a začal provokatívne oslavovať, hoci francúzsky reprezentant na to nijako nezareagoval.

Monza - Juventus 1:2

Odpovedal však najlepším spôsobom, už o niekoľko sekúnd pripravil gól pre Federica Gattiho, ktorý rozhodol o víťazstve Juventusu. Monza padla na domácej pôde vôbec prvý raz v sezóne. Triumf navyše vystrelil Juventus na čelo tabuľky Serie A minimálne do nedele, keď nastúpi Inter proti SSC Neapol.

Francúz sa po zápase rozhodol reagovať na Gagliardiniho na svojom Instagrame a zverejnil fotografiu incidentu spolu s popisom: "Nauč sa vždy zostať pokorný. Pretože kým rozhodca nezapíska koniec zápasu, stále je možné všetko. Pamätaj na to."

"Bianconeri" v tomto ročníku nehrajú európske poháre a tak sa môžu koncentrovať výhradne na domácu súťaž. Mužstvo prechádza postupným omladzovaním hráčskeho kádra a súčasťou novej éry by mohol byť aj Rabiot, ktorého aktuálny kontrakt vyprší v júni budúceho roka. Podľa informácií z Talianska však už začal rokovať s vedením o predĺžení spolupráce.