Ibrahimoviča prenasleduje smola. Zranil sa na tréningu a čaká ho zhruba mesačná pauza

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ibrahimoviča prenasleduje smola. Zranil sa na tréningu a čaká ho zhruba mesačná pauza
Zlatan Ibrahimovič sa trápi so stehenným svalom. Chýbať bude približne mesiac.
Zlatan Ibrahimovič sa trápi so stehenným svalom. Chýbať bude približne mesiac.Profimedia
Zlatan Ibrahimovič (41) sa po reprezentačnej prestávke vrátil do Milána a na klubovom tréningu si poranil stehenný sval. Podľa talianskych médií bude AC chýbať približne mesiac. V prípade, že sa prognózy naplnia, švédsky útočník príde okrem iného aj o aprílové štvrťfinále Ligy majstrov proti Neapolu.

Rodáka z Malmö prenasledujú ďalšie zdravotné problémy po tom, čo sa ešte len na konci februára vrátil do hry po artroskopii ľavého kolena. Odvtedy sa stihol vo veku 41 rokov a 166 dní vďaka gólu do siete Udinese stať najstarším strelcom talianskej Serie A. V uplynulom týždni si po takmer roku obliekol na seba reprezentačný dres Švédska. 

Do úvodného kvalifikačného súboja o majstrovstvá Európy 2024 s Belgickom (0:3) naskočil ako striedajúci hráč. Historicky najlepší strelec svojej krajiny (62) ale v nasledujúcom stretnutí s Azerbajdžanom (5:0) chýbal. Národný tím jeho zranenie bližšie nešpecifikoval.

Ibrahimovič sa v minulej sezóne tešil z titulu s AC Miláno. Jeho zmluva vyprší na konci tej aktuálnej. "Rossoneri" sú po 27 kolách štvrtí. V prvom dueli po reprezentačnej prestávke sa predstavia na pôde Neapolu, s ktorým sa v krátkom čase stretnú aj dvakrát v rámci Ligy majstrov.