Milik zariadil tri body, Rabiot nad všetkými stredopoliarmi. Lecce s prvou prehrou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Milik zariadil tri body, Rabiot nad všetkými stredopoliarmi. Lecce s prvou prehrou
Krstovič v súboji s Rabiotom, ktorý sa postaral o víťazný gól Milika.
Krstovič v súboji s Rabiotom, ktorý sa postaral o víťazný gól Milika.Profimedia
V utorňajšej predohrávke 6. kola talianskej Serie A stačil "starej dáme" na víťazstvo jeden zásah. Po zmene strán sa oň postaral Milik. Lecce tak prišlo o svoju neporaziteľnosť z úvodu nového ročníka.

Juventus - Lecce 1:0

Zverenci Massimiliana Allegriho prestrieľali svojho súpera už v prvom dejstve štyrmi strelami oproti nule zo strany hostí, no na gól si museli počkať až do 57. minúty. Po asistencii Rabiota sa nemýlil Milik. Pre poľského futbalistu to bol premiérový zásah v sezóne. Francúzsky stredopoliar vyčnieva nad všetkými zo Serie A. Teda aspoň od začiatku minulej sezóny, keď bol pri devätnástich góloch. Dvanásť dal sám, na sedem prihral. 

V drese Lecce, ktoré ťahalo päťzápasovú šnúru bez prehry, odohral plnú minutáž bývalý hráč Dunajskej Stredy Krstovič. Ani on sa cez pevnú domácu defenzívu k zakončeniu nedostal, rovnako ako jeho spoluhráči. Szczesny si tak pripísal druhé čisté konto v ročníku. Juventus napravil zaváhanie zo Sassuola a s trinástimi bodmi sa posunul na druhú priečku neúplnej tabuľky za vedúci Inter (15) a pred AC (12).