Mourinho bude mať novú posilu, Lukaku mieri na hosťovanie do AS Rím

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mourinho bude mať novú posilu, Lukaku mieri na hosťovanie do AS Rím

Belgický útočník nezanechal v Interi dobrý dojem.
Belgický útočník nezanechal v Interi dobrý dojem.Profimedia
Belgický futbalista Romelu Lukaku (30) podľa informácií periodika Het Laatste Nieuws (HLN) zamieri z FC Chelsea na hosťovanie do AS Rím.

Chelsea sa počas celého leta snaží belgického zakončovateľa zbaviť. Pokročilé rokovania mal rozbehnuté milánsky Inter, v ktorom Lukaku pôsobil počas uplynulého ročníka. "Nerazzurri" však stratili o hráča záujem po tom, ako zistili, že tajne rokoval s jeho najväčšími rivalmi AC Miláno a Juventusom. Športový riaditeľ AS Rím Tiago Pinto podľa Sky Sport poprel, že by sa rokovania stihli uzavrieť do nedele.

"Som nervózny. Zajtra (v nedeľu) letím do Ríma, aby som podpísal zmluvu," uviedol tridsaťročný útočník pre HLN na mládežníckom turnaji, na ktorom debutoval jeho syn. Talianske médiá informujú, že oba kluby sa zatiaľ nedohodli. Rimania chcú za hosťovanie Lukakua zaplatiť 5 miliónov eur, čo je menej, ako požadujú Londýnčania.

Kapitán Interu Lautaro Martínez minulý mesiac povedal, že bol sklamaný z Lukakua za to, že sa skrýval pred spoluhráčmi a odmietal odpovedať na telefonáty predtým, než dohoda stroskotala.