Mourinhov návrat Rímu nepomohol. Giroud ako Ševčenko

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Mourinhov návrat Rímu nepomohol. Giroud ako Ševčenko
Olivier Giroud zreje ako víno. Na konte má štyri zásahy a vedie po troch kolách tabuľku strelcov.
Olivier Giroud zreje ako víno. Na konte má štyri zásahy a vedie po troch kolách tabuľku strelcov.Profimedia
Talianska Seria A ponúkla na úvod 3. kola šláger medzi AS Rím a AC Miláno. Hostia pokračujú vo výbornej forme z úvodu ročníka a vyhrali aj tretí duel za sebou, čo znamená, že s deviatimi bodmi sa usadili na čele neúplnej tabuľky.

AS Rím - AC Miláno 1:2

Nad "rímskymi vlkmi" sa začína zmrákať. Po troch kolách majú na konte len bod za remízu so Salernitanou z otváracieho kola novej sezóny. Domácim nepomohol ani návrat kormidelníka Josého Mourinha na lavičku, ktorý si odpykal trest. S tromi zápasmi bez víťazstva vyrovnal AS Rím negatívnu sériu zo sezóny 2011/12. K dispozícii už mali aj kanoniera Romelua Lukakua. Belgičan dostal príležitosť na záverečných 20 minút, ale ani on, po jednom tréningu s novými spoluhráčmi, nedokázal zvrátiť nepriaznivý vývoj. V nadstavenom čase iba kozmeticky upravoval a pečatil rezultát Spinazzola. Zároveň platí, že Rím nezdolal AC od októbra 2019. 

Štatistika stretnutia
Štatistika stretnutiaFlashscore

Misky váh na stranu milánskeho AC naklonil už v deviatej minúte iný strelec - Olivier Giroud, keď premenil pokutový kop. Stal sa prvým hráčom, ktorý strelil štyri góly za AC Miláno v prvých troch vystúpeniach sezóny. Naposledy niečo podobné fanúšikovia "Rossoneri" zažili ešte v ročníku 2001/02 od Andrija Ševčenka. O víťazný zásah sa postaral krátko po zmene strán Rafael Leao. Rimania mu sedia. Proti žiadnemu inému súperovi nezaznamenal viac bodov - dva góly a štyri asistencie. Hostia hrali od 61. minúty o jedného menej. Po druhej žltej karte mieril predčasne pod sprchy Tomori.

Sassuolo - Verona 3:1

V akcii bol v piatok aj Ondrej Duda. Za svoju Veronu odohral 77 minút. Z trávnika odchádzal za konečného stavu. So spoluhráčmi si pripísali v sezóne po dvoch víťazstvách prvú prehru. 

Neúplná tabuľka
Neúplná tabuľkaFlashscore