Spečatené. Inter je minulosťou, Lukaku si v Serii A oblečie nový dres

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Spečatené. Inter je minulosťou, Lukaku si v Serii A oblečie nový dres

Lukaku nastúpi v Ríme s číslom 90.
Lukaku nastúpi v Ríme s číslom 90.asroma.com
Romelu Lukaku (30) má pred sebou ďalšie talianske dobrodružstvo. S belgickým útočníkom tento rok nepočítali v Chelsea, a tak sa našlo riešenie v podobe hosťovania v AS Rím- Kluby všetko oficiálne potvrdili.

Podľa talianskych a britských médií zaplatili "Giallorossi" za hráčovu ročnú výpožičku päť miliónov libier. Lukaku pre presun súhlasil so znížením platu, ktorý plne hradí jeho nový klub.

Skúsený strelec pricestoval do talianskej metropoly v priebehu týždňa, absolvoval lekársku prehliadku i prvý tréning s novými spoluhráčmi a vo štvrtok bolo všetko oficiálne oznámené. Súčasťou dohody nie je opcia na prestup.

"Som nadšený z prijatia, ktorého sa mi dostalo od klubu a fanúšikov, vďaka tomu mám ešte väčšiu motiváciu. Ako súper som atmosféru na Stadio Olimpico veľmi dobre cítil a vnímal," uviedol.

"Je príjemné vedieť, že od dnešného dňa som súčasťou AS Rím. Už som sa rozprával s majiteľmi, urobili na mňa dojem ambície klubu. Musíme tvrdo pracovať a rásť zápas za zápasom. Už sa neviem dočkať, kedy nastúpim na svoj prvý zápas," dodal.

"Big Rom" predtým dvakrát pôsobil v Interi Miláno a pred dvoma mesiacmi sa s ním znovu rozlúčil, keď nedošlo k predĺženiu zmluvy. Rímskemu AS už dlhší čas chýba zranený Tammy Abraham, pred niekoľkými dňami tím posilnil ďalší útočník Sardar Azmoun. Belgičan sa opäť stretne so Josém Mourinhom, pod ktorým hrával Chelsea a Manchestri United.

Ďalšie prestupy a špekulácie