Nájde vyvrheľ konečne útočisko? Bonucci rokuje s nemeckým účastníkom Ligy majstrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nájde vyvrheľ konečne útočisko? Bonucci rokuje s nemeckým účastníkom Ligy majstrov

Bonucci súhlasil s prestupom do Nemecka.
Bonucci súhlasil s prestupom do Nemecka.Profimedia
Talianske zdroje tvrdia, že bývalý kapitán turínskeho Juventusu Leonardo Bonucci (36) je blízko k prestupu do Unionu Berlín. Jeho zástupcovia sa údajne nachádzajú v pokročilej fáze rokovaní s predstaviteľmi bundesligového celku.

Bonucci bol pred aktuálnou sezónou vyradený z kádra "starej dámy" a hoci sa k mužstvu snažil pripojiť aj za pomoci právnika, tréner Massimiliano Allegri s ním nepočíta. Skúsený zadák dokonca musel trénovať individuálne a nezúčastnil sa ani na predsezónnom turné Juventusu v USA.

Portály Calciomerato a La Gazzetta dello Sport tvrdia, že hráč, ktorý v minulosti odmietol ponuky z MLS, Lazia a Fiorentiny, podpíše zmluvu s Unionom Berlín v hodnote 1.5 milióna eur ročne. Bundesligista, ktorý sa predstaví v tohtoročnej edícii Ligy majstrov, tak získa skúsenú posilu do obrany. Právnici Bonucciho vraj v týchto dňoch usilovne pracujú na rozviazaní zmluvy s Juventusom.

Turínsky gigant údajne s Unionom rokuje aj o možnom prestupe či hosťovaní mladého anglického krídelníka Samuela Ilinga-Juniora, o ktorého sa zaujímajú aj Bologna s Atalantou.

Bonucci odohral za "Bianconeri" 357 zápasov, strelil 27 gólov a získal osem ligových titulov. 

Bude sa Bonucci súdiť s Juventusom? V tíme sa snaží udržať aj pomocou právnikov