Neapol pokračuje v matných výkonoch, návrat Lobotku po zranení. Inter stratil body

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Neapol pokračuje v matných výkonoch, návrat Lobotku po zranení. Inter stratil body

Aktualizované
Lobotka nastúpil od úvodných minút duelu s Monzou.
Lobotka nastúpil od úvodných minút duelu s Monzou.Profimedia
Futbalisti SSC Neapol pokračujú v nevýrazných výkonoch. V 18. kole talianskej Serie A doma iba remizovali s Monzou bez gólov. Dobrou správou je však návrat slovenského futbalistu Stanislava Lobotku (29). Milánsky Inter si podelil body s Janovom a jeho stratu môže v sobotu využiť turínsky Juventus.

Neapol - Monza 0:0

V ofenzívnych radoch "Partenopei" citeľne chýbal Victor Osimhen, ktorý nenastúpil na ihrisko pre kartový trest z predchádzajúceho zápasu. Bol potrestaný za nešportové správanie, ktorému sa domáci nevyhli ani tentoraz. Za ostré slová videl červenú kartu kouč Walter Mazzarri. Nervózni Neapolčania neskórovali už v treťom zápase po sebe a inkasovať mohli v 68. minúte zásluhou Mattea Pessinu, ktorý prvýkrát v kariére nepremenil pokutový kop.

Lobotka nastúpil v základnej zostave a hral do 85. minúty. Neapol v aktuálnej ligovej sezóne nazbieral 28 bodov - od svojho návratu do Serie A (od ročníka 2007/08) získali futbalisti spod Vezuvu po 18 zápasoch v najvyššej súťaži len dvakrát v 16 predchádzajúcich sezónach menej bodov (24 v 2019/20 a 23 v 2007/08).

FC Janov - Inter 1:1

Lídra súťaže poslal krátko pred koncom prvého dejstva do vedenia Marko Arnautovič, ktorý sa po Herbertovi Prohaskovi (osem zásahov v rokoch 1981 - 1982) stal len druhým rakúskym strelcom gólu za Inter v Serii A. Radosť hostí ale netrvala dlho, v nadstavenom čase vyrovnal Radu Dragusin, odchovanec akadémie dotierajúceho sa Juventusu, o ktorého sa zaujímajú aj celky z Premier League. Zásah rumunského stopéra bol vôbec prvým inkasovaným gólom Interu v decembri. Milánčania majú na čele päťbodový náskok pred "Bianconeri", tých čaká v sobotu duel s AS Rím.

Neúplná tabuľka talianskej ligy.
Neúplná tabuľka talianskej ligy.Flashscore

Ďalšie výsledky:

Fiorentina - Turín 1:0

Lazio - Frosinone 3:1