Odmietol Saudov. S najhorším štartom do sezóny sa Mourinho o miesto neobáva

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Odmietol Saudov. S najhorším štartom do sezóny sa Mourinho o miesto neobáva

Mourinho rozdáva pokyny Lukakuovi.
Mourinho rozdáva pokyny Lukakuovi.TASR
Portugalský futbalový tréner José Mourinho (60) vyhlásil, že sa neobáva o svoju budúcnosť v AS Rím napriek neúspešnému štartu do novej sezóny Serie A. Tím je po šiestich zápasoch s piatimi bodmi na 16. mieste v tabuľke.

AS Rím vyhral len jeden zo šiestich ligových zápasov, keď rozstrieľal Empoli 7:0. V stredu prehral v Janove 1:4 a čoraz hlasnejšie sa rieši budúcnosť portugalského šéfa lavičky. 

"Pred tromi mesiacmi ľudia hovorili, že by to bola tragédia, keby som odišiel. A teraz sa zdá, že problémom som ja. Nepočúvam ani nečítam, čo sa o mne píše alebo hovorí. Nie som ten problém, za každou situáciou je viacero faktorov. Nikdy som netvrdil, že som zodpovedný len za víťazstvo, nerobím to ani v prípade prehry. Som tu, aby som každý deň bojoval spolu s mojimi hráčmi a fanúšikmi," uviedol Mourinho podľa agentúry AFP.

Šesťdesiatročný lodivod v lete odmietol 30 miliónov za sezónu od Al-Hilal. "Rozhodol som sa odmietnuť túto historickú, najlepšiu ponuku pre manažéra, aby som rešpektoval a dodržal svoje slovo, ktoré som dal fanúšikom Ríma, hráčom a tiež vedeniu klubu," uviedol ďalej Mourinho, ktorý pred pár dňami vyhlásil, že ide aj o jeho najhorší štart do ročníka v pozícii trénera.

Rimania sú tesne nad pásmom zostupu, keď v šiestich dueloch získali iba päť bodov. "Opakujem, nie som jediný problém. Do 30. júna zostanem v tomto klube každý jedeň deň. Som si istý," uzavrel José Mourinho. V nedeľu pricestuje do Ríma nováčik Frosinone.