Po Liverpoole prišlo vytriezvenie. Hellas obral o body Atalantu, potrestaný Suslov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Po Liverpoole prišlo vytriezvenie. Hellas obral o body Atalantu, potrestaný Suslov
Suslov (vpravo) nastúpil v základnej zostave.
Suslov (vpravo) nastúpil v základnej zostave.Profimedia
Pondelkové zápasy 32. kola talianskej Serie A priniesli deľby bodov. V akcii bol aj Tomáš Suslov (21) v drese Hellasu Verona.

Fiorentina - Janov 1:1

Fiorentina predĺžila sériu ligových neúspechov už na päť zápasov v rade. V závere prvého polčasu urobili fialky chybu v rozohrávke, čo viedlo k faulu v pokutovom území. Loptu si na biely bod podstavil Albert Gudmundsson a spoločne s reprezentačnými zápasmi sa presadil už piatykrát v rade.

Išlo o 13. zásah islandského futbalistu v tomto ročníku. Jediní dvaja zahraniční hráči, ktorí strelili viac gólov za Janov v jednej sezóne najvyššej súťaže od sezóny 1994/95, sú Diego Milito (24 v 2008/09) a Rodrigo Palacio (19 v 2011/12). Domáci po zmene strán vyrovnali zásluhou Jonathana Ikoného.

Atalanta - Hellas Verona 2:2

Atalanta sa v tabuľke nachádza o desať priečok vyššie než jej súper z Verony a tak bola aj vzhľadom na fantastické predstavenie proti Liverpoolu v Európskej lige favoritom. Už v 13. minúte poslal domácich do vedenia Gianluca Scamacca, ktorý následne asistoval pri zásahu Edersona. Od marca strelili v piatich najlepších ligách viac gólov než tento Talian (7) len Florian Wirtz (9) a Harry Kane (8).

Po zmene strán však svoje kvality ukázala zimná posila Hellasu Mastini Tijjani Noslin. Holanďan najskôr prispel prihrávkou ku kontaktnému gólu hostí a následne zaistil gólom bod. Tomáš Suslov hral do 77. minúty a v prvom dejstve videl žltú kartu za podrazenie, ďalší Slovák Ondrej Duda do zápasu nenastúpil pre zranenie.

Hodnotenie hráčov.
Hodnotenie hráčov.Flashscore