Príde Lobotka o spoluhráča? Zielinski by mal posilniť Inter

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Príde Lobotka o spoluhráča? Zielinski by mal posilniť Inter

Anabáza Poliaka v SSC sa zrejme chýli ku koncu.
Anabáza Poliaka v SSC sa zrejme chýli ku koncu.AFP
Piotr Zielinski (29) sa stane posilou milánskeho Interu. Informoval o tom taliansky novinár Fabio Santini. Poľský stredopoliar by sa mal k svojmu novému klubu pripojiť od budúcej sezóny.

Zielinski prišiel do Talianska v roku 2011 ako sedemnásťročný. Vtedy prestúpil zo Zaglebie Lubin do Udinese, pričom bol mládežníckym reprezentantom Poľska. Počas pôsobenia v Udine ho zapožičali do Empoli, kde jeho kariéra nabrala na obrátkach. Zielinski predvádzal veľmi dobré výkony, ktoré znamenali prestup do SSC Neapol za 16 miliónov eur.

Poľský stredopoliar pôsobí vo farbách aktuálneho talianskeho majstra od roku 2016. Za sedem rokov odohral za klub 350 zápasov, strelil 50 gólov a zaznamenal 46 asistencií. Jeho spoluhráčom je aj slovenský futbalista Stanislav Lobotka. V reprezentácii má v tejto chvíli na konte 86 vystúpení a 10 gólov.

Jeho zmluva s Neapolom vyprší 30. júna 2024 a vtedy sa stane voľným hráčom. Podľa informácií Santiniho si vybral Inter Miláno, s ktorým by mal podpísať zmluvu na dva roky s opciou na predĺženie o ďalšie dva.