Tlak na Inter je minulosťou. Juventus stratil body v Janove

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tlak na Inter je minulosťou. Juventus stratil body v Janove

Chiesa v prvom polčase otvoril skóre.
Chiesa v prvom polčase otvoril skóre.Profimedia
Futbalisti turínskeho Juventusu len remizovali v predohrávke 16. kola talianskej Serie A na pôde FC Janov 1:1. Nevyužili tak šancu preskočiť na čele tabuľky milánsky Inter.

FC Janov - Juventus 1:1

Na "Bianconeri" čakal tretí piatkový duel v rade. V prípade trojbodového zápisu by sa opäť dostali na čelo tabuľky a vyvinuli tlak na vedúci Inter. Hostí poslal do vedenia v prvom polčase z pokutového kopu Federico Chiesa a mali dobre nakročené k šiestemu víťazstvu 1:0 v aktuálnej sezóne. Úspešný strelec premenil dve zo svojich troch penált v Serii A práve na štadióne Luigi Ferraris, prvýkrát to bolo vo februári 2020 v dueli Fiorentiny so Sampdoriou. Chiesa má na konte 5 gólov a dve asistencie.

Po zmene strán však vyrovnal zakončovateľ domácich Albert Gudmundsson a zaznamenal šiesty presný zásah v tomto ročníku. Juventus tak nedokázal zvíťaziť vo štvrtom zápase vonku po sebe a remíza ho iste mrzí, keďže Inter môže v prípade nedeľného triumfu na Laziom odskočiť na rozdiel štyroch bodov.

"Stará dáma" tentokrát doplatila na svoj pragmatický herný štýl, keď len dvakrát v sezóne strelila viac než dva góly. Aj napriek tomu však mužstvo neprehralo už 11 stretnutí po sebe. Janov sa aj napriek cennému bodovému zisku nachádza len štyri body od pásma zostupu.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore