Verona s Dudom a Suslovom nestačila na Juventus. Míľnik pre Allegriho

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Verona s Dudom a Suslovom nestačila na Juventus. Míľnik pre Allegriho
Ondrej Duda odohral proti "starej dáme celý duel".
Ondrej Duda odohral proti "starej dáme celý duel".Profimedia
Futbalisti Juventusu Turín vyhrali v stretnutí 10. kola talianskej Serie A nad Hellasom Verona 1:0. Priebežne sa tak dostali na čelo tabuľky o bod pred Inter Miláno, ktorý má zápas k dobru.

Juventus - Verona 1:0

V drese Hellasu odohral celý zápas slovenský stredopoliar Ondrej Duda. Jeho krajan Tomáš Suslov nastúpil v 73. minúte. Verona je šestnásta. Na trojbodový zápis čaká osem kôl. O triumfe Juventusu rozhodol v 97. minúte Andrea Cambiaso. Massimiliano Allegri dosiahol na lavičke "starej dámy" ako tréner 100. čisté konto v domácom zápase. V histórii klubu má na konte viac iba Giovanni Trapattoni (150).

Sassuolo – Bologna 1:1

Sassuolo už štyri kolá čaká na triumf. Zároveň žiadny z iných tímom v piatich najlepších ligách v Európe nestrelil viac gólov spoza pokutového územia (6). Pre Bolognu to bola šiesta remíza v prebiehajúcom ligovom ročníku. Prvýkrát v histórii talianskej Serii A klub remizoval v prvých piatich vonkajších stretnutiach novej sezóny. Bologna je po Juventuse (80/81), Perugii (79/80), Neapole (74/75) a Turíne (73/74) len piatym celkom, ktorému sa to podarilo. 

Lecce – Turín 0:1

Hráči Turína zaznamenali po piatich zápasoch plný bodový zisk. O jediný gól stretnutia sa postaral v 41. minúte obranca Alessandro Buongiorno. Domáci nezvíťazili už štyri duely v rade. Hosťom pomohol k triumfu brankár Vanja Milinovič-Savič, ktorý čelil šiestim strelám a udržal si piate čisté konto v prebiehajúcej sezóne. Z top 5 najlepších líg v Európe majú na konte viac iba Marcin Bulka (7) a Yann Sommer (6).