Premiéra Hippa s pocitom vypadnutia z pohára, do štvrťfinále mieri Podbrezová

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Premiéra Hippa s pocitom vypadnutia z pohára, do štvrťfinále mieri Podbrezová

Slovnaft Cup spoznal ďalšieho štvrťfinalistu.
Slovnaft Cup spoznal ďalšieho štvrťfinalistu.Slovnaft Cup
Piatym postupujúcim tímom do štvrťfinále Slovenského pohára sa stala Podbrezová. Jej futbalisti si po ligovom víťazstve v Zlatých Moravciach poradili s rovnakým súperom aj teraz. Tréner Michal Hipp (60) tak na lavičke domácich zažil neúspešnú premiéru.

Zlaté Moravce - Podbrezová 1:3

Po postupe do osemfinále Slovnaft Cupu cez Malženice zaknihoval ViOn tri ligové prehry a ani v jednom z týchto troch prípadov neskóroval. Podbrezová si miesto medzi najlepšími šestnástimi zabezpečila deväťgólovou nádielkou do siete Trebišova. Následne si v Niké lige pripísala remízu, prehru i výhru.

Do súboja v Zlatých Moravciach vstúpili o poznanie lepšie hostia, ktorí otvorili skóre už v ôsmej minúte, presadil sa legionár Martin Talakov. Vydarený úvod podčiarkol o 11 minút neskôr gólom na 2:0 Ďatko. Nádeje domácich na zdramatizovanie zápasu sa skončili v 72. minúte, keď do vlastnej brány neštastne namieril Sľuka. Čestný úspech zverencov Michala Hippa zaznamenal Mijič.

"Železiari" zdolali svojho protivníka dvakrát v priebehu siedmich dní. Triumfom sa posunuli medzi najlepšiu osmičku pohárovej súťaže, v ktorej sú už aj Skalica, Dunajská Streda, Lipany a Michalovce.

Strelci duelu v Zlatých Moravciach.
Strelci duelu v Zlatých Moravciach.Flashscore