Druhý zásah v sezóne. Vavro v skupine o titul strelil víťazný gól Kodane

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Druhý zásah v sezóne. Vavro v skupine o titul strelil víťazný gól Kodane

Vavro bol dôležitým článkom víťazstva.
Vavro bol dôležitým článkom víťazstva.Profimedia
Denis Vavro (28) si na svoje konto pripísal druhý presný zásah v aktuálnom ročníku najvyššej dánskej súťaže. Slovenský reprezentant ním v zápase 26. kola tamojšej Superligy prispel k triumfu Kodane nad Silkeborgom.

Kodaň - Silkeborg 2:0

Dvomi prehrami a remízou si Kodaň výrazne skomplikovala boj o ligovú trofej. V skupine o titul tentoraz hostila Silkeborg, ktorému patrí šiesta priečka. Vavro sa na listinu strelcov zapísal krátko pred polčasovou prestávkou, keď otvoril skóre duelu. Ako sa neskôr ukázalo, svojím zásahom sa postaral o víťaznú ranu domácich. Naposledy sa z ligového gólu tešil ešte v septembri pri výhre nad Viborgom.

Tesne po hodine hry na Slováka nadviazal spoluhráč Jordan Larsson, hostitelia si udržali čisté konto a získali tri body. Spomínané predchádzajúce prehry zaknihovali proti Bröndby a Midtjyllandu, teda celkom, ktoré sú v tabuľke na prvých dvoch pozíciách.

Obhajca titulu z Kodane sa aktuálne nachádza na treťom mieste. Do samotného konca sezóny 2023/24 mu ostáva odohrať šesť súťažných stretnutí. V nich si ešte zmeria sily so všetkými účastníkmi prvej šestky, s Aarhusom dokonca dvakrát.