Halák prvou hviezdou duelu, z víťazstva sa tešil aj Tatar, Ružička späť v akcii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Halák prvou hviezdou duelu, z víťazstva sa tešil aj Tatar, Ružička späť v akcii

Rodák z Bratislavy zažil ďalší víťazný duel.
Rodák z Bratislavy zažil ďalší víťazný duel.Profimedia
Slovenskí hokejisti pôsobiaci v zámorí zažili víťaznú noc - z výhry sa radovali všetci, ktorí zasiahli do duelov NHL. Úspech svojho tímu najviac podporil Jaroslav Halák (37), svojou aktivitou výrazne prispel k radosti Rangers a vyhlásili ho za prvú hviezdu stretnutia.

Florida Panthers - Los Angeles Kings 3:4

Carolina Hurricanes - San Jose Sharks 5:4 pp

Celok z vrchných poschodí Východnej konferencie privítal trinásty tím západu v druhom vzájomnom strete sezóny. Rovnako ako v prvom súboji, tak aj tentoraz boli kľúčovými postavami Caroliny hráči Sebastian Aho a Martin Nečas. Obaja menovaní strelili v zápase po dva presné zásahy, čím značne prispeli k štvrtej výhre svojho mužstva po sebe. Český útočník sa stal aj hrdinom predĺženia, keď na konci jeho prvej minúty gólovou ranou rozhodol o osude stretnutia.

New York Islanders - Detroit Red Wings 2:0

New York Rangers - Vegas Golden Knights 4:1

V bránke s Jaroslavom Halákom, ktorý nastúpil na svoj trinásty tohtosezónny duel, vyzvali Rangers protivníka z Las Vegas. Domáci káder svojho súpera dokázal zdolať a nemalou mierou k tomu dopomohol práve slovenský gólman - predviedol 33 zákrokov a za svoj chrbát pustil len jediný strelecký pokus hostí. Mužstvo z New Yorku si tak potvrdilo šieste miesto tabuľky východu.

Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators 2:6

Dallas Stars - New Jersey Devils 2:3 pp

Osobné minimum času stráveného na ľade si počas víťazného ťaženia Devils pripísal Tomáš Tatar. Slovenský útočník odohral deväť minút a 27 sekúnd a na domácu bránku vyslal jednu strelu. Z jeho spoluhráčov sa najlepšie prezentoval Jack Hughes, ktorý sa dvakrát gólovo presadil a svojím druhým zásahom rozhodol predĺženie po 20 sekundách. New Jersey poskočilo na tretiu priečku Východnej konferencie.

Seattle Kraken - Calgary Flames 2:5

V zostave Flames sa po prestávke objavil Adam Ružička, nastupoval ako súčasť štvrtej ofenzívnej formácie. Primárne úlohy v zápase hrali Blake Coleman a Elias Lindholm - obaja zaknihovali bilanciu jeden gól a dve asistencie. Calgary si zapísalo 24. víťazný zápis sezóny a na západe mu patrí pozícia čislo sedem.

Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets 5:2