Hetrik Drahovského zostrelil Čínu. Nevedeli sme, čo čakať, ale neprekvapili, hovorí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hetrik Drahovského zostrelil Čínu. Nevedeli sme, čo čakať, ale neprekvapili, hovorí
Slovensko odštartovalo podujatie v Číne úspešne.
Slovensko odštartovalo podujatie v Číne úspešne.Futsalslovakia.sk
Slovenská futsalová reprezentácia odštartovala úspešne medzinárodný turnaj v Číne. Proti domácemu výberu vyhrala 5:3. Zaskvel sa najmä trojgólový Tomáš Drahovský (31).

Čína - Slovensko 3:5

Výraznou mierou sa pod tento úspech podpísal spomínaný najlepší strelec slovenského tímu Tomáš Drahovský, ktorý zaknihoval hetrik.

"Bol to zaujímavý zápas. Keďže sme nemali skúsenosť hrať proti Číne alebo iným krajinám z tejto časti, tak sme nevedeli, čo môžeme očakávať, ale nemyslím si, že by niečím prekvapili. Snažili sa hrať zodpovedne, boli pohybliví a to sme aj trochu očakávali,“ tvrdí.

Slováci sa dostali do vedenia, následne oň prišli, ale do kabín sa išlo za vyrovnaného stavu. Ten zverenci trénera Berkyho zmenili v druhom dejstve.

"Vstúpili sme veľmi dobre. Prvých sedem minút bolo aktívnych. Škoda, že nám nevychádzali štandardky, z ktorých mal súper brejky a tie dvakrát využil na gól. V závere sme dobre bránili powerplay, aj keď sme raz inkasovali. Výhru sme poistili piatym gólom, keď náš brankár rýchlo rozohral do nábehu pre Zaťoviča,“ hodnotil Marián Berky.

Slovensko pokračuje na turnaji v čínskom Juline ďalšími dvomi zápasmi. V sobotu vyzvú Česko a v nedeľu podujatie ukončia stretnutím proti Fínsku.