Demek pri návrate na farmu rozhodol nájazdy, Studenič s víťazným gólom v oslabení

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Demek pri návrate na farmu rozhodol nájazdy, Studenič s víťazným gólom v oslabení
Návrat Demeka sa ukázal pre Henderson ako víťazný.
Návrat Demeka sa ukázal pre Henderson ako víťazný.Profimedia
Slovenský útočník Jakub Demek (20) sa podľa očakávaní definitívne vrátil na farmu hokejového Vegas Golden Knights a rozhodol o triumfe v samostatných nájazdoch v nočnom meraní síl zámorskej AHL.

Henderson - Tucson 4:3 sn

V slovenskom súboji, keď na strane hostí boli Miloš Kelemen a Patrik Koch, prišla chvíľa košického rodáka v piatej sérii nájazdov, keď svoj pokus premenil. Naopak, český forvard Jan Jeník sa mýlil a Silver Knights mohli oslavovať triumf po troch prehrách v rade. Pre Roadrunners to bola štvrtá porážka po sebe. Demek odohral na farme v aktuálnom ročníku 45. duel.

Bakersfield - Coachella Valley 1:4

Ďalšie stretnutie rozhodol iný slovenský krídelník. Marián Studenič sa presadil v oslabení v zápase proti Bakersfieldu, čím zaknihoval svoj 12. gól v sezóne, celkovo 30. bod v 46. meraní síl a stal sa druhou hviezdou. V AHL je Studenič najproduktívnejší Slovák pred Pavlom Regendom (28 bodov) a Martinom Chromiakom (23). 

Práve táto dvojica sa stretla vo vzájomnej bitke uplynulú noc. Z výhry sa tešil mladší Chromiak, ktorého Ontario vygumovalo San Diego Regendu a porazilo ho 3:0.