Kelemen s tromi bodmi za tri minúty, Studenič gólom v predĺžení zdolal mužstvo Regendu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kelemen s tromi bodmi za tri minúty, Studenič gólom v predĺžení zdolal mužstvo Regendu

Kelemen zažil trojbodový večer.
Kelemen zažil trojbodový večer.TASR
V programe základnej časti AHL ostáva už len pár duelov. V jej závere sa zadarilo Milošovi Kelemenovi (24), ktorý sa prezentoval efektívnou trojminútovkou s bilanciou 1+2. Góly k svojim menám nasmerovali aj Marián Studenič (25), Pavol Regenda (24) a Adam Sýkora (19).

Tucson - San Jose 4:5 pp

Druhý celok Pacifickej divízie AHL hostil vo svojom poslednom vystúpení v rámci základnej časti mužstvo z deviatej priečky. Vstup do zápasu vyšiel domácim, ktorí sa presadili už po 24 sekundách. Hostia sa ale postarali o obrat a pred štartom tretej tretiny viedli 3:1.

Potom však prišli chvíle Kelemena - v rozmedzí 42. až 45. minúty na svoje konto nasmeroval tri kanadské body. Po znižujúcom zásahu na 2:3 sa pod ďalšie dve presné rany svojho tímu podpísal asistenciami a Roadrunners zrazu vyhrávali 4:3. Súboj ale nedotiahli do víťazného konca, v druhej minúte predĺženia o tom rozhodol gól Robinsa.

Tucson je aktuálne stále na druhom mieste tabuľky, predbehnúť ho ale môže tretie Ontario, ktoré stráca len jediný bod a má zápas k dobru. Kelemen ukončil dlhodobú časť súťaže s bilanciou 16+16. V desiatich stretnutiach NHL si pripísal jednu asistenciu.

Coachella Valley Firebirds uzavrie základnú časť dvomi stretnutiami so San Diegom. To prvé rozhodol v predĺžení svojím gólom Studenič. Po 85 sekundách štvrtej časti duelu sa presadil razantnou strelou švihom a dokonal obrat hostí z 1:4 na 5:4. V zápase proti nemu stál aj krajan Regenda, ktorý sa postaral o štvrtý zásah Gulls. Kým káder okolo Studeniča kraľuje Pacifickej divízii, Regendov tím je na jej spodku.

Strelecky sa presadil aj Adam Sýkora, ktorý pečatil víťazstvo Hartfordu v prestrelke so Springfieldom. V 59. minúte zaznamenal presný zásah, ktorým do prázdnej bránky upravil na konečných 6:4. Aj na jeho mužstvo čaká ešte jeden duel základnej časti. Následne však už play-off séria s Charlotte Checkers. Po 65 zápasoch má Sýkora na konte osem gólov a 15 asistencií.