Slovenská spolupráca pomohla k výhre v AHL, Regendov zásah proti Chromiakovi nestačil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovenská spolupráca pomohla k výhre v AHL, Regendov zásah proti Chromiakovi nestačil

Podarí sa Regendovi streliť v ročníku 20 gólov?
Podarí sa Regendovi streliť v ročníku 20 gólov?Profimedia
Okrem NHL sa ku koncu základnej časti blíži aj AHL. V noci na sobotu v nej bodovali hneď štyria slovenskí hokejisti, strelecky sa presadili dvaja.

Coachella Valley - Bakersfield 2:3 pp

Marián Studenič asistoval na vyrovnávajúci zásah, ktorý znamenal predĺženie, v ňom však druhý najlepší celok AHL prehral. Pre najproduktívnejšieho krajana vo farmárskej súťaži išlo o 28. prihrávku a celkovo 42. bod v sezóne, tie nazbieral v 61 meraniach síl.

Ontario - San Diego 4:3 pp

V slovenskom súboji sa presadil po troch zápasoch mlčania aj najlepší kanonier spod Tatier. Pavol Regenda sa postaral o vyrovnanie na 3:3 svojou 18. trefou sezóny, celkovo má na konte 31 bodov a v bodovaní je za Studeničom.

Pri triumfe Ontaria zostal bez bodového zápisu Martin Chromiak. Zatiaľ čo domáci si play-off zahrajú, Regendovo San Diego má pred sebou posledných päť súbojov ročníka.

Tucson - Colorado 4:3

Patrik Koch prihrával a Miloš Kelemen poslal Tucson do vedenia 3:2 proti Coloradu, domáci sa nakoniec tešili z víťazstva 4:3. Pre Kelemena išlo o 15. zásah a celkovo 29. bod v ročníku, Koch navýšil počet asistencií a bodov na 14, respektíve 15. Slovenská dvojica v drese Roadrunners nebude chýbať v boji o Calder Cup.