Štvorbodový Mešár v 13-gólovej bitke Slovákov, presné zásahy aj pre Regendu a Chromiaka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štvorbodový Mešár v 13-gólovej bitke Slovákov, presné zásahy aj pre Regendu a Chromiaka

Mešár si výrazne vylepšil individuálne čísla.
Mešár si výrazne vylepšil individuálne čísla.Kitchener Rangers
V nižších zámorských súťažiach sa do štatistík zapisovali mená štyroch Slovákov. Na jednom ľade proti sebe nastúpili Mešár (19) a Mišiak (19), obaja sa dokázali presadiť. Góly smerovali aj na kontá Regendu (23) a Chromiaka (21).

Kitchener - Errie 10:3

Líder Západnej konferencie OHL ťahal sedemzápasovú šnúru víťazstiev, predĺžiť ju chcel na domácom ľade protí tímu Otters. V domácom drese naskočil na jedenásty sezónny duel Filip Mešár, farby hostí hájil Martin Mišiak.

Vo vzájomnom súboji sa presadili obaja slovenskí hokejisti, oveľa väčší dôvod na radosť mal však prvý menovaný. K vysokej výhre totiž prispel hetrikovým predstavením, ktoré obohatil o jednu asistenciu. Jeho kolega Antonino Pugliese sa do listiny strelcov zapísal až štyrikrát. Mišiak sa postaral o úvodný zásah svojho mužstva, ktorým v tom čase korigoval na 1:3. 

Rangers svojho protivníka vôbec nešetrili, uštedrili mu desaťgólovú nádielku a potvrdili ideálnu športovú formu. Mešár má na konte už 22 kanadských bodov za 8 gólov a 14 asistencií, jeho krajan ich nazbieral 20 (10+10).

Strelci duelu Kitchener - Erie.
Strelci duelu Kitchener - Erie.Flashscore

San Jose - San Diego 5:4

San Jose hostilo stret celkov zo spodných priečok Pacifickej divízie AHL. Hosťujúci káder Gulls vstupoval do zápasu v absolútne nelichotivom rozpoložení - s 11 prehrami v rade. San Diego sa naposledy radovalo z triumfu ešte 16. októbra.

Katastrofálnu sériu neukončil tamojší káder ani tentoraz. Do tretej tretiny vstupovali hostia so štvorgólovým mankom, ktoré 10 minút pred koncom skresal svojím zásahom na 2:5 Pavol Regenda. Jeho kolegovia síce pridali ďalšie dva góly, no stačilo to len na ďalší neúspech. Po 14 dueloch má slovenský útočník bilanciu 9+2.

Coachella - Ontario 0:6

Do vzájomnej bitky vstupovali oba tímy z pozície tabuľkových susedov, gólový scenár ich stretnutia ale tomuto faktu nenasvedčoval. Svoju produkciu presných zásahov hostia stupňovali s pribúdajúcimi tretinami - v úvodnej sa presadili raz, počas druhej dvakrát a v záverečnej trikrát.

Domácim Firebirds tak zaspieval nepopulárny "kanárik", konečnú podobu výsledku určil gólom počas presilovej hry Martin Chromiak. Po cennom víťazstve sa jeho tím dostal na tretiu priečku Pacifickej divízie AHL, na lídra z Calgary stráca iba tri body.