Sýkora druhým gólom v AHL prispel k triumfu, bodoval i Studenič. Regenda sa konečne dočkal

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sýkora druhým gólom v AHL prispel k triumfu, bodoval i Studenič. Regenda sa konečne dočkal

Sýkora má na konte druhý gól medzi profesionálmi v zámorí.
Sýkora má na konte druhý gól medzi profesionálmi v zámorí.Profimedia
Slováci v NHL síce v noci nebodovali, ale sčasti ich nahradili výkony krajanom v nižšej AHL. Pokiaľ sa hokejisti spod Tatier priamo podieľali, bol z toho triumf.

Hartford - Belleville 4:3 pp

Adam Sýkora prispel gólom k triumfu Wolf Pack po predĺžení svojím druhým gólom v AHL, keď tečoval nahodený puk od modrej, čím vyrovnal tým na 2:2.

Devätnásťročný forvard má na konte v prebiehajúcej sezóne sedem kanadských bodov (2+5), jeho Hartford patrí najlepšie kluby celej súťaže. 

Bakersfield - Coachella Valley 2:4

Na víťaznú trefu v presilovej hre v podaní Kolea Linda v čase 53:44 asistoval útočník Marián Studenič. Bola to jeho piata asistencia a celkovo 11. bod v aktuálnom ročníku. V štatistike Slovákov sa tak výraznejšie odtrhol od tretieho v poradí Martina Chromiaka, ktorý má doposiaľ deväť bodov a v noci pri výhre Ontaria nebodoval.

San Diego - Chicago 3:1

Krídelník Pavol Regenda síce nenadviazal na výkon z predošlej noci a tentokrát neskóroval, ale naďalej zostáva najproduktívnejším krajanom v lige - 13 bodov (10+3).

Podstatnejšie z pohľadu tímu je, že San Diego sa konečne dočkalo a ukončilo 13-zápasovú sériu prehier, keď proti Wolves zvíťazilo prvý raz od 16. októbra.

Springfield - Utica 7:0

V posledných dvoch súbojoch sa trápi Utica v zostave aj so slovenským obrancom Šimonom Nemcom. Comets majú za ostatné dva duely hrôzostrašné skóre 0:10, proti Springfieldu si dvojka NHL draftu z roku 2022 pripísala dva mínusové body.