Osem mien nebude pokračovať v Trenčíne, Tourigny mieri do zámoria

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Osem mien nebude pokračovať v Trenčíne, Tourigny mieri do zámoria

Tourigny na Slovensku zaujal a draftová voľba Montrealu bude pôsobiť v zámorí.
Tourigny na Slovensku zaujal a draftová voľba Montrealu bude pôsobiť v zámorí.TASR
Hokejový klub HK Dukla Trenčín oznámil osem hráčov, ktorí po skončení zmlúv nebudú súčasťou kádra v nachádzajúcej sezóne 2023/24.

Pod hradom Matúša Čáka nepokračujú Jan Dalecký, Juraj Jurík, Rob Flick, David Honzík, Richard Jakubec, Petr Ulrych, Marek Valach a Miguël Tourigny, ktorý sa vráti do zámoria. Spomínaný Valach má podľa zákulisných informácií posilniť Michalovce.

"So zvyškom hráčov je otázka spolupráce stále otvorená. Ich potvrdenie a taktiež nové mená začneme postupne predstavovať po ukončení aktuálnej sezóny," píše Dukla na sociálnych sieťach. Podľa našich informácií má byť na odchode aj kapitán Viliam Čacho, o ktorého je záujem v Česku.

Naopak, klub by mal posilniť kanadský útočník Jonathan Charbonneau. Ten už na Slovensku nastupoval v Detve aj Prešove. Počas tohto ročníka bol štvrtým najproduktívnejším hráčom základnej časti francúzskej Ligue Magnus.

Trenčín sa v sezóne 2022/23 umiestnil na deviatom mieste tabuľky základnej časti so ziskom 68 bodov, následne vypadol v predkole play-off proti Michalovciam tesne 2:3 na zápasy.