Harris a Osburn, ale aj Tamáši s Čachom. O hráčov zo Slovenska je záujem v českej lige

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Harris a Osburn, ale aj Tamáši s Čachom. O hráčov zo Slovenska je záujem v českej lige

Brant Harris by mal po troch rokoch opustiť Slovan.
Brant Harris by mal po troch rokoch opustiť Slovan.TASR
Kanadský útočník Brant Harris (33) by mohol po sezóne opustiť HC Slovan Bratislava a posilniť český extraligový tím HC Motor České Budejovice. Informoval o tom isport.cz.

Opora "belasých" pôsobí v tíme od začiatku sezóny 2020/21 a v minulom ročníku sa tešila z majstrovského titulu. Zároveň sa stal dvakrát po sebe druhým najproduktívnejším hráčom základnej časti Tipos Extraligy. Pred rokom ho predbehol Samuel Buček, teraz Max Gerlach.

Harris odohral v slovenskej najvyššej súťaži dokopy 157 zápasov a získal 173 bodov za 79 gólov a 94 asistencií. Viac bodov v histórii ligy zo zámorských hokejistov nazbierali len Judd Blackwater (230) a Allan McPherson (176).

Americký obranca Zach Osburn bol v základnej časti najproduktívnejším hráčom Michaloviec. Pripísal si 31 kanadských bodov za 14 gólov a 17 asistencií. Záujem o jeho služby prejavila Mladá Boleslav.

Viliam Čacho z Trenčína sa má podľa zákulisných informácií sťahovať do Česka.
Viliam Čacho z Trenčína sa má podľa zákulisných informácií sťahovať do Česka.Facebook: HK Dukla Trenčín

Už skôr české médiá informovali, že Hradec Králové by mali od nového ročníka posilniť útočníci Alex Tamáši z Banskej Bystrice a Viliam Čacho, kapitán Trenčína.

Momentálne sa všetci títo hokejisti sústredia na boje v play-off. Prípadné zmeny dresov budú témou v medzisezónnom období, kedy aj kluby oficiálne predstavujú posily pre nadchádzajúci ročník.