Pardubice zdemolovali Olomouc, bod Čerešňáka s Bučkom. Kanonádu nezastavil ani Konrád

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pardubice zdemolovali Olomouc, bod Čerešňáka s Bučkom. Kanonádu nezastavil ani Konrád

Radosť hokejistov Pardubíc, ktorí nemali zľutovanie so svojím súperom.
Radosť hokejistov Pardubíc, ktorí nemali zľutovanie so svojím súperom.Profimedia
Hokejisti HC Dynamo Pardubice deklasovali v pondelkovom zápase 30. kola českej extraligy HC Olomouc 8:2. Pardubice si zároveň upevnili pozíciu lídra tabuľky a na čele majú sedembodový náskok pred druhou Spartou Praha. Za domácich sa do štatistík jednou asistenciou zapísali aj slovenskí obrancovia Peter Čerešňák (30) a Martin Bučko (23).

Pardubice - Olomouc 8:2

Domáci si duel kontrolovali. Už v prvých dvoch tretinách strelili dva góly a do poslednej časti išli s pohodlným štvorgólovým náskokom. Na tretí zásah Poulíčkovi asistoval Bučko. Jeho ice-time bol 12:44 minút. Slovák zaznamenal siedmy bod v sezóne. Na konte má gól a šesť asistencií. Pardubice ale pokračovali v demolácii ďalej. V záverečnej tretine zvýšili na rozdiel šiestich zásahov. V drese hostí prišiel zo striedačky na ľad slovenský brankár Konrád

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

Ani on rozbehnutého súpera nezastavil. Pri siedmom góle podal pomocnú ruku Čerešňák. Na ľade strávil 23:25 minút. Nikto z jeho mužstva nestrávil v hre dlhší čas. Olomouc sa dokázala strelecky dvakrát v krátkom časovom priebehu presadiť, ale z ich strany to bolo všetko. Konečnú pečať rezultátu dal v presilovke tesne pred koncom Cienciala. Hostia sú s 37 bodmi na deviatej priečke.