Réway oficiálne opúšťa Spišskú Novú Ves, odchádzajú aj ďalší hráči

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Réway oficiálne opúšťa Spišskú Novú Ves, odchádzajú aj ďalší hráči

Martin Réway už súboje v drese Spišskej Novej Vsi zvádzať nebude.
Martin Réway už súboje v drese Spišskej Novej Vsi zvádzať nebude.TASR
Slovenský útočník Martin Réway (28) nebude pokračovať v HK Grotto Spišská Nová Ves. S klubom sa nedohodol na podmienkach spolupráce.

Spoločne s ním odchádzajú z bronzového tímu Tipos Extraligy aj Peter Ordzovenský, Elias Ulander, Martin Belluš, Nolan LaPorte a Hayden Verbeek, ktorý mieri do druhej švédskej ligy.

"S ďalšími hráčmi z minuloročnej súpisky prebiehajú rokovania. O ich výsledku budeme v blízkej budúcnosti priebežne informovať. Klub ďakuje menovaným hráčom za služby, ktoré pre našu organizáciu odviedli," píšu Spišiaci na svojom webe.

Réway počas play-off nazbieral dvanásť bodov za tri góly a deväť asistencií, v základnej časti si v trinástich dueloch pripísal rovnaký počet a svoju hokejovú genialitu dokazoval aj skvelými, nečakanými, ale za to presnými prihrávkami.

Hokejisti Spišskej Novej Vsi odohrali svoju druhú sezónu po návrate do najvyššej slovenskej súťaže. Základnú časť ukončili so ziskom 80 bodov na piatom mieste za štvrtou Banskou Bystricou, ktorá mala rovnaký počet bodov.

Následne "rysy" tohto súpera vyradili vo štvťfinále play-off pomerom 4:3 na zápasy, keď prehrávali 2:3, ale pod Urpínom siedmy duel rozhodli.

Semifinále proti Zvolenu prinieslo opačnú situáciu. Spišiaci viedli 3:2 na zápasy, no prehrali doma aj u súpera, a tak sa ich cesta skončila pred bránami finále. Bronzové medaily, teda konečné tretie miesto, je najväčším úspechom v histórii hokeja v meste.