Kelemen sa pripojí k reprezentácii až v Ostrave, jeho príchod nebol istý

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kelemen sa pripojí k reprezentácii až v Ostrave, jeho príchod nebol istý

Kelemen sa predstaví na MS.
Kelemen sa predstaví na MS.Profimedia
Slovenský hokejový reprezentant Miloš Kelemen (24) sa pripojí k národnému tímu až v dejisku svetového šampionátu v Ostrave. Informovala o tom RTVS na sociálnych sieťach. Slováci odštartujú MS zápasom s Nemeckom v piatok 10. mája.

Hokejista to prezradil pre RTVS Šport: "Budeme letieť 8. mája, takže sa pripojím 9. mája v Ostrave. Budem asi štyri dni bez ľadu, čo nie je hrozné. Mám tréningový plán v posilňovni a myslím si, že po jednom či dvoch tréningoch budem späť v top forme."

Kelemenov príchod bol otázny, 24-ročnému útočníkovi Arizony Coyotes sa narodilo dieťa a najprv sa z rodinných dôvodov ospravedlnil z účasti na MS. Pred prípravnými zápasmi s Českom (26. a 27. apríla) však prezident Slovenského zväzu ľadového hokej (SZĽH) Miroslav Šatan uviedol, že situácia ohľadom Kelemena ešte nie je uzavretá a mohol by sa pripojiť k mužstvu.

"Dohodli sme sa s pánom Šatanom na tom, že to necháme otvorené a nechcel som nič sľubovať. Našťastie musím povedať, že mám úžasnú manželku a zdravé dieťa. Doma sme sa zhodli, že síce to bude všetko natesno, ale zúčastním sa na MS," dodal Kelemen, ktorý sa predstaví na svojom treťom svetovom šampionáte. Slovensko reprezentoval v roku 2021 a aj na vlaňajších MS vo Fínsku a Lotyšsku.