Černákovci neuspeli proti Kelemenovi, Studenič sa debutu nedočkal. McDavid opäť žiaril

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Černákovci neuspeli proti Kelemenovi, Studenič sa debutu nedočkal. McDavid opäť žiaril
Tampa prehrala druhý raz za sebou a celkovo tretí z ostatných štyroch súbojov. Úplne vľavo na fotografii je Erik Černák.
Tampa prehrala druhý raz za sebou a celkovo tretí z ostatných štyroch súbojov. Úplne vľavo na fotografii je Erik Černák.Profimedia
Marián Studenič (25) si na premiéru v drese nového zamestnávateľa ešte musí počkať. V súboji dvoch Slovákov sa tešil z triumfu Miloš Kelemen (24), NHL celkovo priniesla v noci z utorka na stredu 10 duelov.

Chicago - Seattle 4:3

Marián Studenič bol pred duelom povolaný z farmy Coachella Valley do prvého tímu Seattlu, ale debutu v novom pôsobisku sa nedočkal. Súboj proti Blackhawks sledoval iba z tribúny ako zdravý náhradník. Hokejisti Kraken prehrávali v Chicagu dvakrát o dva góly (0:2 a 2:4), druhý raz sa z manka už oklepať nedokázali. 

Český gólman Petr Mrázek zneškodnil 33 z 36 striel súpera (91,6 %), zatiaľ čo Connor Bedard vyšiel tentoraz bodovo naprázdno. Hosťom nepomohli ani gól a asistencia Matthewa Beniersa.

Arizona - Tampa Bay 3:1

V noci tak nastúpili iba dvaja Slováci. Miloš Kelemen sa tešil z triumfu nad Erikom Černákom a jeho Tampou Bay. Krídelník štvrtej formácie Arizony odohral 7:02 minúty, raz vystrelil na bránku, pridal dva hity, jednu stratu puku i  vyhrané buly.

Na druhej strane Černák, ktorý bol písaný ako bek druhého defenzívneho páru, mal ice-time 20:33 minúty, zo súboja odchádzal s mínusovým bodom, dvomi zakončeniami a dvomi zablokovanými pokusmi súpera.

Gólman Coyotes Connor Ingram zaknihoval úspešnosť zákrokov 96,8 %, keď zachytil 30 koncoviek. Hrdinami Arizony boli dvojbodoví Michael Carcone (2+0) a Alexander Kerfoot (0+2). 

Edmonton - Vegas 5:4 sn

Šou jedného muža videli v Edmontone. Connor McDavid strelil v riadnom hracom čase gól, na dva prihral a triumf Oilers vybavil víťaznou trefou v samostatných nájazdoch, čím si pripísal už dvanásty bod v posledných troch súbojoch. Domáci sa pomaly šplhajú tabuľkou Západnej konferencie. 

Vyhrali tretí raz po sebe, z 13. miesta strácajú na play-off šesť bodov. Spokojnosť nemôže vládnuť vo Vegas. Trápenie obhajcu pokračuje, Golden Knights prehrali už ôsmy raz z ostatných 11 meraní síl. Napriek tomu zostávajú o bod na čele rovnakej konferencie.

Ďalšie výsledky: 

New Jersey - NY Islanders 5:4

Toronto - Florida 2:1 sn

Philadelphia - Carolina 1:4

Minnesota - St. Louis 3:1

Nashville - Pittsburgh 3:2 pp

Winnipeg - Dallas 0:2

Vancouver - Anaheim 3:1