Demolácie outsiderov. Vysoké prehry na nulu si odskákali Regenda s Bedardom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Demolácie outsiderov. Vysoké prehry na nulu si odskákali Regenda s Bedardom
Regenda nebodoval ani vo štvrtom tohtosezónnom stretnutí.
Regenda nebodoval ani vo štvrtom tohtosezónnom stretnutí.Profimedia
Zámorská NHL mala na programe v noci na sobotu dve stretnutia s podobným príbehom. Úspešnejší tím rozobral súpera a ustrážil si čisté konto. Na strane porazených bol v akcii aj jeden Slovák - Pavol Regenda (24).

Winnipeg - Anaheim 6:0

Ani Pavol Regenda nezabránil vysokej prehre Ducks na ľade Winnipegu. Slovenský krídelník odohral bez jednej sekundy rovných 12 minút, rozdal dva hity, raz získal puk, ale bol aj vylúčený za bránenie v hre na začiatku druhej tretiny, čo domáci využili na zvýšenie náskoku na 2:0.

Josh Morrissey sa môže pochváliť tromi asistenciami, Tyler Toffoli dvomi presnými trefami. Laurent Brossoit si postrážil 21 striel Anaheimu, ktorý prehral piate stretnutie v rade.

Jets potvrdili úlohu favorita a po triumfe sa posunuli na druhé miesto Západnej konferencie s 89 bodmi. Rovnaký počet bodov, ale odlišný počet odohraných súbojov majú i Colorado a Dallas.

Chicago - Los Angeles 0:5

Kings zaznamenali dôležitú výhru v boji o play-off na západe, keď majú na konte 79 bodov, šesťbodový náskok na deviatu Minnesotu a navyše duel k dobru. Hneď šiesti hráči Los Angeles nazbierali po dva body, jediným dvojgólovým strelcom bol Anže Kopitar. Cam Talbot sa mohol tešiť z čistého konta po 28 zákrokoch.

Connor Bedard, ktorý v predošlom dueli s Anaheimom nazbieral päť bodov, teraz vyšiel naprázdno. Chicago na diaľku "bojuje" o posledné miesto v NHL so San Jose.