Fehérváry bodoval, šiestu prehru v rade to ale neodvrátilo. Rangers blízko k novému maximu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Fehérváry bodoval, šiestu prehru v rade to ale neodvrátilo. Rangers blízko k novému maximu
Fehérváryho bod k triumfu nepomohol.
Fehérváryho bod k triumfu nepomohol.Profimedia
Slovenskí hokejisti vyťažili z ostatných duelov NHL dokopy iba jediný kanadský bod, ale žiadnu výhru. Do štatistík smeroval len Martin Fehérváry (24) s gólovou asistenciou, jeho Washington sa však z nelichotivej fazóny nevymanil a opäť prehral.

Washington - Ottawa 2:3 pp

Pred záverom marca sa Capitals dostali na postupovú priečku do play-off, odvtedy si v boji o vyraďovaciu fázu ale vôbec nepomáhajú. Doma v Capital One Arene podľahli po predĺžení kádru Senators a bola to už ich šiesta prehra v rade.

Fehérváry si ako člen elitnej obrany pripísal asistenciu pri druhom góle hostiteľa duelu, odohral bohatú porciu 24:04 min. Aj napriek negatívnej šnúre stráca Washington na prienik do nadstavby iba jediný bod.

New Jersey - Nashville 2:3 sn

V snahe o postup do ďalšej fázy ligového obdobia si nepomohli ani Devils, ktorí prehrali tesné meranie síl s Predators. Rozhodujúcim faktorom výhry hostí sa stal Ryan O'Reilly a jeho úspešný pokus v samostatných nájazdoch. Nemec si v tretej defenzívnej dvojici domáceho tímu odkrútil 20:29 min. Jeho mužstvo je na 12. mieste Východnej konferencie, v Metropolitnej divízii mu patrí siedma priečka.

NY Rangers - Montreal 5:2

Ligový líder z New Yorku si na vlastnom klzisku poradil s Montrealom. Viac než slušne rozbehnutý káder Rangers vyrovnal svoj klubový rekord zo sezóny 2014/15, keď sa mu takisto podarilo zaknihovať 53 víťazných duelov. Triumf nad Canadiens režírovali Panarin (1+3) a Zibanejad (2+1). 

Slafkovský si svoje kanadské štatistiky nevylepšil, zaznamenal herný čas 18:31 min. Domáci jazdci si v ďalšom zápase môžu urobiť dvojitú radosť - v prípade úspechu stanovia nové maximum klubu v počte výhier v základnej časti a navyše tak môžu učiniť v derby na ľade Islanders.

Ďalšie výsledky: 

Detroit - Buffalo 3:1

Chicago - Minnesota 0:4

Carolina - Columbus 3:0

San Jose - Arizona 2:5

Anaheim - St. Louis sn

Colorado - Dallas 4:7