Kontroverzné video má dohru, Arizona chce ukončiť zmluvu s Ružičkom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kontroverzné video má dohru, Arizona chce ukončiť zmluvu s Ružičkom

Ružička bude pykať za zverejnenie videa.
Ružička bude pykať za zverejnenie videa.Profimedia
Slovenský hokejista Adam Ružička (24) pravdepodobne predčasne skončí v klube zámorskej NHL Arizona Coyotes. Klub ho niekoľko hodín po kontroverznom videu umiestnil na nepodmienenú waiver listinu s cieľom ukončiť jeho kontrakt. Slovenský útočník predtým na sociálnej sieti zverejnil video, na ktorom ho je vidieť za tanierom s neznámym bielym práškom.

Ružička sa do Arizony presťahoval koncom januára z Calgary Flames, keď si ho Coyotes stiahli z waiver listiny. V tíme nového zamestnávateľa nastúpil iba na tri zápasy bez bodového zisku, v uplynulých dvoch dueloch bol len na tribúne. 

Pred prestupom hral väčšinou až vo štvrtom útoku Flames, v ktorých drese počas tejto sezóny nazbieral tri góly a šesť asistencií v 39 zápasoch. V kanadskom klube celkovo počas štyroch rokov odohral 114 duelov s bilanciou 14 góly a 26 asistencií. Calgary ho draftovalo v roku 2017 zo štvrtého kola.

Na spomínanom videu je vidieť biela miska s čiarou bieleho prášku, vedľa ktorého leží kreditná karta. Záber následne ukáže Ružičku, ktorý si do úst vloží ampulku s neznámou látkou.