Nemec zaknihoval negatívne maximum, Pospíšil opäť predviedol svoju dôraznú hru

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Nemec zaknihoval negatívne maximum, Pospíšil opäť predviedol svoju dôraznú hru
Pospíšil viackrát ukázal svoju tvrdosť.
Pospíšil viackrát ukázal svoju tvrdosť.TASR
Na klziskách NHL sa v noci na nedeľu predstavilo trio Slovákov, každý z nich ale musel prehryznúť pocit prehry. Na duel s Ottawou bude chcieť zabudnúť Šimon Nemec (20), ktorý si pripísal nové negatívne maximum. Martin Pospíšil (24) znovu nešetril svojich súperov a Erik Černák (26) prehral v Los Angeles po predĺžení.

New Jersey - Ottawa 2:5

Devils si nepomohli vo svojom boji o prienik na priečky zaručujúce play-off. Po dvoch domácich výhrach privítali nižšie postavených Senators, ktorých naposledy zdolali 6:2. O všetkom dôležitom tentokrát rozhodlo prostredné dejstvo, hostia ho vyhrali 3:2. 

Veľmi nešťastný zápas má za sebou Nemec. Počas takmer 18-minútového pobytu na ľade bol až pri štyroch inkasovaných góloch svojho mužstva. Nazbieral teda štyri mínusové body, čo je v tomto smere najviac v jeho doterajšej NHL kariére.

Vancouver - Calgary 4:2

Slušnou porciou bodyčekov sa na klzisku Canucks prezentoval Pospíšil. Za vyše 16 odohraných minút ich nazbieral až sedem, najviac spomedzi všetkých aktérov. Z víťazstva sa ale netešil. Na výhre nad Calgary sa podieľala najmä prvá ofenzívna formácia domácich, ktorá si pripísala šesť kanadských bodov. Vancouver tak ostáva na čele Západnej konferencie. Rovnako 98 bodov má aj líder východu New York Rangers.

Los Angeles - Tampa 4:3 pp

Káder Lightning sa po sérii piatich víťazných súbojov dočkal prehry. V 25. sekunde predĺženia sa o to postaral domáci Gavrikov. Do extra časti sa ale vôbec nemuselo ísť, keby Stamkos v poslednej minúte základnej hracej doby nevyrovnal na 3:3. Kanadský útočník sa blysol aj pár minút predtým, keď ešte znižoval na 2:3 z pohľadu Tampy. Na ľade Kings sa objavil aj Erik Černák. Slovenský obranca si odkrútil takmer 20 minút, zo zápasu odišiel s dvomi mínuskami.

Ďalšie výsledky:

New York Islanders - Winnipeg 6:3

Philadelphia - Boston 3:2

Minnesota - St. Louis 4:5 pp

Nashville - Detroit 1:0

Toronto - Edmonton 6:3

NY Rangers - Florida 4:3 sn

San Jose - Chicago 4:5 pp

Vegas - Columbus 4:2