Ostatný týždeň patril Kučerovovi. V troch dueloch dosiahol priemer tri body na zápas

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ostatný týždeň patril Kučerovovi. V troch dueloch dosiahol priemer tri body na zápas
Kučerov sa stal prvou hviezdou týždňa.
Kučerov sa stal prvou hviezdou týždňa.Profimedia
Hráčmi uplynulého týždňa v zámorskej hokejovej NHL sú Nikita Kučerov (30), Connor McDavid (27) a Matthew Tkachuk (26). Informoval o tom oficiálny web súťaže. Najproduktívnejší hráč súťaže dosiahol v troch dueloch priemer troch bodov na zápas.

Kučerov nazbieral v troch zápasoch deväť bodov (4+5) a mal aj sedem plusových bodov. Tampu Bay potiahol k trom víťazstvám a na 3. miesto Atlantickej divízie. V súboji s Philadelphiou Flyers (6:3) strelil piaty hetrik v kariére a dosiahol 25. štvorbodový zápas. Útočník je na čele produktivity celej súťaže, keď v 49 dueloch zaznamenal 85 bodov (32+53).

McDavid strelil v troch stretnutiach štyri góly a na ďalšie štyri prihral. Edmonton aj vďaka nemu vyhrali 16 zápasov za sebou a len jeden ich delí od vyrovnania najdlhšej série v histórii NHL. Hviezdny center nazbieral v sezóne 67 bodov (20+47) a patrí mu piate miesto v tabuľke produktivity.

Tkachuk mal v štyroch súbojoch rovnakú bilanciu ako McDavid a Floride pomohol ku štyrom triumfom. Krídelník nazbieral v 49 zápasoch 51 bodov (16+35).