Príprava NHL pokračuje. Kľúčový bod Regendu pri výhre Ducks, Kňažko s prehrou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Príprava NHL pokračuje. Kľúčový bod Regendu pri výhre Ducks, Kňažko s prehrou

Regenda si v príprave pripísal dôležitú asistenciu.
Regenda si v príprave pripísal dôležitú asistenciu.Profimedia
Zápasy pred ostrým štartom novej sezóny NHL naberajú na obrátkach. Za oceánom sa do akcie zapojilo duo Slovákov. Samuel Kňažko (21) bol pri prehre svojho Columbusu na ľade St. Louis, Pavol Regenda (23) pomohol gólovou prihrávkou k triumfu Ducks.

St. Louis - Columbus 3:2

Po dvoch vyrovnaných dueloch s Pittsburghom, ktoré museli rozhodnúť samostatné nájazdy i predĺženie, si Blue Jackets zmerali sily so St. Louis. Pre hostí to bola ďalšia tesná bitka. Viac ako 15 minút v nej odohral slovenský obranca Samuel Kňažko, no z víťazstva či kanadského bodu sa netešil. Domáci si týmto výsledkom čiastočne napravili chuť po prehre 1:5 proti Arizone.

San Jose - Anaheim 2:4

Druhým slovenským želiezkom v ohni bol útočník Pavol Regenda. Ducks sa predstavili na klzisku v San Jose a o svojom úspechu rozhodli už počas úvodného dejstva. Krátko po odohraní ôsmich minút viedli 2:0. Pri treťom zásahu, ktorý sa napokon ukázal ako rozhodujúci, si asistenciu pripísal práve Regenda. Sharks dokázali znižiť zásluhou dvoch gólov, deväť sekúnd pred záverom však do prázdnej bránky pečatil výhru hostí Sam Carrick.

Ďalšie výsledky:

Buffalo - Boston 4:1

Carolina - Tampa 5:2

Detroit - Pittsburgh 4:3

NY Rangers - NY Islanders 4:2

Dallas - Minnesota 6:1