Skvelá tretia tretina Anaheimu znamená prvý duel bez bodu pre obhajcu, Bedard sa vytrápil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skvelá tretia tretina Anaheimu znamená prvý duel bez bodu pre obhajcu, Bedard sa vytrápil

Sam Carrick bol dôležitou postavou pri obrate Anaheimu.
Sam Carrick bol dôležitou postavou pri obrate Anaheimu.Profimedia
Noc z nedele na pondelok ponúka v NHL už tradične okresanú porciu meraní síl. V dvoch zápasoch padlo zhodne po šesť gólov, ani v jednom však neboli v akcii Slováci.

Chicago - New Jersey 2:4

Aj bez najproduktívnejšieho hráča súťaže Jacka Hughesa (20 bodov pri bilancii 5+15) dokázalo New Jersey vyhrať na ľade Chicaga. Hostia prehrávali už po 111 sekundách po zásahu Taylora Halla, ale ešte v prvej tretine dokázali vývoj súboja otočiť.

Draftová jednotka tohto leta Connor Bedard vyšla po troch dueloch bodovo naprázdno, no čo je ešte horšie, zápas ukončila s tromi mínusovými bodmi.

Ani jeden z hráčov nezaznamenal viac ako bod, víťazný zásah šiel na konto Curtisa Lazara. Český gólman vo farbách Devils Vítek Vaněček kryl 32 zo 34 pokusov (úspešnosť zákrokov 94,1 %), aj preto sa New Jersey vyšvihlo vo Východnej konferencii na 3. miesto. Blackhawks sú na Západe na 13. priečke.

Anaheim - Vegas 4:2

Dve tretiny to vyzeralo, že hokejisti Vegas si pripíšu 12. triumf v 13. stretnutí ročníka aj vďaka gólu a asistencii Jacka Eichela. Lenže potom sa zobudili domáci, ktorí štvorgólovou treťou časťou hry pripravili obhajcovi Stanley Cupu druhú prehru, pričom Golden Knights vôbec prvý raz v sezóne nebodovali.

Sam Carrick zaknihoval dva zásahy, po dve asistencie šli na konto Cama Fowlera a Franka Vatrana. Golden Knights zostávajú napriek porážke na čele Západnej konferencie, Anaheim sa po šiestej výhre v rade posunul na šieste miesto.