Tatarov spoluhráč dostane slušný balík, Bratt podpísal s New Jersey nový kontrakt

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tatarov spoluhráč dostane slušný balík, Bratt podpísal s New Jersey nový kontrakt
Devils si poistili služby švédskej opory.
Devils si poistili služby švédskej opory.Profimedia
Švédsky hokejista Jesper Bratt (24) sa dohodol s vedením New Jersey Devils na predĺžení spolupráce. Krídelník podpísal s klubom NHL nový osemročný kontrakt v celkovej hodnote 63 miliónov dolárov, ročne tak v priemere zarobí 7,875 milióna.

Generálny manažér Tom Fitzgerald podľa portálu TSN uviedol: "Vždy bolo prioritou udržať Jespera dlhodobo a obe strany sú nadšené, že sa podarilo dohodnúť na novej zmluve. Vážim si a oceňujem dohodu, s ktorou Bratt súhlasil. Sme presvedčení, že je výnimočný hráč a kľúčový člen nášho mužstva, ktorý prispeje k dlhodobému úspechu tímu a organizačnému cieľu vrátiť Stanleyho pohár do New Jersey."

Švéd zaznamenal v uplynulej sezóne kariérne maximum v počte gólov (32) aj bodov (73). V 12 zápasoch play-off pridal jeden presný zásah a päť asistencií. Devils vypadli v druhom kole s Carolinou Hurricanes, keď prehrali 1:4 na zápasy. Klub draftoval Bratta v roku 2016 z celkového 162. miesta.

V organizácii pôsobí aj slovenský obranca Šimon Nemec, ktorý čaká na svoj debut v NHL. Uplynulé dva ročníky pôsobil v New Jersey útočník Tomáš Tatar, ktorému sa po tomto ročníku skončila zmluva.