Toronto pokračuje v nevýrazných výkonoch, Nashville uzemnil hetrik Petterssona

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Toronto pokračuje v nevýrazných výkonoch, Nashville uzemnil hetrik Petterssona

Elias Pettersson bol hlavnou hviezdou uplynulej noci.
Elias Pettersson bol hlavnou hviezdou uplynulej noci.Profimedia
Kanadsko-americká NHL mala v noci z utorka na stredu na programe dve stretnutia, Slováci v nich nehrali. Najviac pútala pozornosť hetriková šou Eliasa Petterssona (27).

Toronto - Los Angeles 1:4

Hokejisti Maple Leafs prehrali druhý raz po sebe, keď nestačili na Kings. Domáci sa presadili v presilovke až za stavu 0:3, dovtedy len márne hľadali recept na Cama Talbota s úspešnosťou zákrokov 96,7 %. Jediným hráčom, ktorý nazbieral viac ako bod, bol Quinton Byfield (dve asistencie).

Ašpirant na Stanley Cup z Toronta je po deviatich stretnutiach až siedmym celkom na Východe, zatiaľ čo Los Angeles sa drží na štvrtej priečke v Západnej konferencii.

Vancouver - Nashville 5:2

Predators viedli na ľade súpera po prvej tretine 2:1 a mohlo to byť ešte lepšie, ak by po 82 sekundách premenil trestné strieľanie Liam Foudy. Nestalo sa, po zmene strán prišiel trest v podobe šou Eliasa Petterssona, ktorý zaknihoval druhý kariérny hetrik v profilige.

Ten dvoma zásahmi vývoj súboja otočil a v úplnom závere poistil trefou do prázdnej bránky. S tromi asistenciami mu sekundoval Quinn Hughes. Vancouver si pripísal šiesty triumf v sezóne, v Západnej konferencii sa posunul na druhé miesto. Nashville je v rovnakej tabuľke deviaty.