Toronto vrátilo výprask Tampe, Tatarovo New Jersey s totožnou prehrou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Toronto vrátilo výprask Tampe, Tatarovo New Jersey s totožnou prehrou

Maple Leafs zvládli vyrovnať stav série vo veľkom štýle.
Maple Leafs zvládli vyrovnať stav série vo veľkom štýle.Profimedia
Pokračovanie sérií play-off NHL ponúklo v porovnaní s prvým duelmi zaujímavé výsledky ďalších zápasov. Torontu sa takmer do bodky podarilo vrátiť prehru svojmu súperovi, podobný rezultát s iným víťazom sa zrodil aj v Colorade a identické víťazstvo si na svoje konto pripísali Rangers.

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning 7:2

Po desaťgólovom vstupe do vyraďovacích bojov a prehre 3:7 sa Toronto odhodlalo k odplate. V druhom dueli tentoraz sedem presných zásahov inkasovali hostia, v ktorých zostave sa neobjavil Erik Černák.

Prvé dejstvo prinieslo domácim vedenie 3:0, totožný počet gólov nastrieľali aj v druhej tretine a pred záverečnou dvadsaťminútovkou viedli 6:1. Posledná časť zápasu ponúkla z ich produkcie spečatenie hetrikového predstavenia v podaní Johna Tavaresa, štyrmi asistenciami sa v meraní síl blysol Morgan Rielly. Obaja menovaní výrazne dopomohli k vyrovnaniu stavu série na 1:1.

Strelci 2. duelu v Toronte
Strelci 2. duelu v ToronteFlashscore

New Jersey Devils - New York Rangers 1:5

Devils v prvom súboji nevyužili výhodu domáceho prostredia, svojmu protivníkovi mali čo odplácať, no nestalo sa. Na vlastnom klzisku viedli počas dvoch stretnutí len jediný raz, a to od 12. do 26. minúty druhého duelu. Následný gólový scenár plnili už len hráči hostí.

Najproduktívnejším protagonistom bol Patrick Kane s bilanciou 1+2, ruku k dielu priložili aj dvojgólový Chris Kreider a stal sa prvým hráčom v histórii NHL so štyrmi presilovkovými gólmi v úvodných dvoch zápasoch play-off. V drese New Jersey odohral Tomáš Tatar takmer 11 a pol minúty, kanadské štatistiky si neprikrášlil. Rangers tak po dvoch totožných výhrach vedú 2:0.

Colorado Avalanche - Seattle Kraken 3:2

Colorado pred dvomi dňami podľahlo svojmu vyzývateľovi 1:3 a nevyšiel mu ani vstup do ďalšej bitky, keď po úvodnej perióde prehrávalo 0:2. O niečo lepšie sa domácim dýchalo po nasledujúcej tretine, počas ktorej dokázali vyrovnať skóre. Hrdinom a strelcom rozhodujúceho zásahu bol Devon Toews, ktorý sa postaral o to, že do Seattlu sa pocestuje za stavu 1:1.

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets 5:2