Vancouver sa dostal na 100-bodovú hranicu, Canucks potvrdili svoju účasť v play-off

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vancouver sa dostal na 100-bodovú hranicu, Canucks potvrdili svoju účasť v play-off

Hráči Vancouveru potešili domácich fanúšikov.
Hráči Vancouveru potešili domácich fanúšikov.Profimedia
Program zámorskej profiligy v sebe ukryl iba jediné súťažné vystúpenie. Vancouver si aj tretíkrát v ročníku poradil s protivníkom z Anaheimu. Canucks si už s istotou zahrajú vo vyraďovacej časti, za výhrou na domácom klzisku ich nasmerovali presné zásahy Dakotu Joshuu (27).

Vancouver - Anaheim 3:2

Vzájomné strety Canucks a Ducks v aktuálnej sezóne neprinášajú žiadne gólové hody. Takmer 50-bodový náskok domáceho mužstva nebol na výsledku badateľný ani tentoraz. Po výhrach 3:1 a 2:1 uspel Vancouver na svojom ľade pomerom 3:2.

K triumfu hostiteľa prispel dvomi gólovými zápismi Dakota Joshua. Americký útočník sa postaral aj o víťazný zásah, ktorý zaknihoval v 58. minúte. Jeho mužstvo sa víťazstvom nad Anaheimom dostalo na 100-bodovú métu. V Západnej konferencii má na druhom mieste spolu s prvým Dallasom a tretím Coloradom istotu účasti v play-off.

Trápenie Ducks pokračuje aj naďalej. Na Canucks tak mužstvo z Kalifornie nevyzrelo ani do tretice, z ostatných 13 vystúpení to pre tento káder bola 12. prehra. So ziskom 52 bodov mu na západe patrí až 14. priečka.