Vegas Golden Knights sú po prvom zápase pripravení zvýšiť tlak, hovorí Cassidy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vegas Golden Knights sú po prvom zápase pripravení zvýšiť tlak, hovorí Cassidy

Cassidy si myslí, že to najlepšie ešte len príde.
Cassidy si myslí, že to najlepšie ešte len príde.Reuters
Tréner Vegas Bruce Cassidy (58) vyhlásil, že Golden Knights majú po víťazstve nad Floridou Panthers 5:2 v úvodom dueli finále o Stanleyho pohár oveľa viac čo ponúknuť.

V prvých dvoch tretinách bol stav nerozhodný, v tretej sa podarilo mužstvu ísť do vedenia po góle Zacha Whiteclouda. Bol to zlomový moment, pretože následne kapitán Mark StoneReilly Smith zvýšili náskok, vďaka čomu vedú Golden Knights v sérii 1:0.

"Naši chlapci vedia, že sme neboli v najlepšej forme - myslím, že to je dosť typické pre prvý zápas v mnohých sériách. Prechádzate akýmsi pocitovým procesom a ako séria pokračuje, výkon stúpa," uviedol Cassidy.

Oba tímy vstupovali do play-off v značne odlišných pozíciách: Vegas bolo najvyššie nasadené v Západnej konferencii a Florida mala poslednú divokú kartu na Východe. Cassidy poznamenal, že jeho tím nemá v úmysle premárniť druhú šancu vo finále Stanleyho pohára.

"Urobili sme dosť na to, aby sme vyhrali, čo sa nám tento rok darí často. Našli sme spôsob, ako vyhrať, aj keď nie sme v najlepšej forme. Vieme, ako zostať v hre a prebojovať sa cez časti, v ktorých sa vám možno nedarí tak dobre, ako by ste chceli," povedal Cassidy novinárom.

"Keď sa v tretej tretine súboj lámal, prišiel zásah Whiteclouda. Myslím, že v tej chvíli sme si uvedomili, čo je v stávke a dokázali sme sa robiť veci správne," uzavrel hlavný tréner.

Prehľad druhého zápasu Golden Knights - Florida