Dvorský s Mešárom sú krok od konca sezón, Repčík blízko semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dvorský s Mešárom sú krok od konca sezón, Repčík blízko semifinále
Filip Mešár si udržiava v play-off priemer 1,67 bodu na zápas, je však jednu prehru od vypadnutia.
Filip Mešár si udržiava v play-off priemer 1,67 bodu na zápas, je však jednu prehru od vypadnutia.Profimedia
Slovenský hokejista Dalibor Dvorský (18) strelil v noci na stredu gól v zámorskej OHL. Jeho Sudbury Wolves prehrali s North Bay Battalion 5:6 po predĺžení a vo štvrťfinálovej sérii prehrávajú 0:3 na zápasy.

OHL

Sudbury - North Bay 5:6 pp

Pre Dvorského išlo o druhý bod v sérii (1+1), v play-off ich nazbieral v ôsmich dueloch už 10 (3+7), no Wolves sú krok od vypadnutia. V spojitosti s prospektom St. Louis sa v prípade konca zámorskej sezóny spomína aj premiérová nominácia do seniorskej reprezentácie pred MS v Česku. 

Kitchener - London 4:6

Ďalší Slovák Filip Mešár mal dve asistencie za Kitchener, ktorí nestačili na London Knights 4:6. Rangers taktiež prehrávajú 0:3 na zápasy vo štvrťfinále play-off a rovnako im hrozí ukončenie ročníka. Boli to Mešárove asistencie číslo 13 a 14 vo vyraďovačke, ku ktorým pridal v deviatich súbojoch jeden presný zásah (celkovo tak 15 bodov, 1+14).

QMJHL

Sherbrooke - Drummondville 1:7

Trojbodový zápis zaznamenal v kanadskej QMJHL Peter Repčík. Jeho Drummondville Voltigeurs delí už len jedno víťazstvo od semifinále, na ľade Sherbrooke Phoenix vyhrali naposledy jednoznačne 7:1. Repčík k tomu prispel dvoma gólmi a asistenciou.

USHL

Slováci bodovali aj v juniorskej USHL – Daniel Jenčko mal dve asistencie za Youngstown, ktorý si poradil s Madisonom 5:2 a v 1. kole play-off si vynútil rozhodujúci tretí duel.

Lincolns Stars postúpili do štvrťfinále po víťazstve 6:1 na ľade Waterloo, na ktorom sa podieľal jednou asistenciou Max Ferkodič.