Humenné nadelilo Zvolenu sedmičku, Bystricu zostrelil odchovanec. Výhry Popradu či Nitry

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Humenné nadelilo Zvolenu sedmičku, Bystricu zostrelil odchovanec. Výhry Popradu či Nitry
Žilina si poradila s Liptovským Mikulášom.
Žilina si poradila s Liptovským Mikulášom.Vlci Žilina
Hokejisti Popradu aj Nitry vyhrali svoje prvé prípravné zápasy. Za kratší koniec na úvod ťahali Zvolen a Banská Bystrica.

Cracovia Krakov - HK Poprad 3:6

Strelecký účet v drese Popradu si otvorili predsezónne posily Kukuča, Urbánek, Coulter a Gerlach, pričom poslední dvaja menovaní pridali aj po jednej asistencii. V bráne hostí stál premiérovo Rabčan. "Kamzíci" vyhrali hneď prvé prípravné stretnutie. Debutovali tiež McFadden, Dmowski či Jendek.

HK Dukla Trenčín - HC Frýdek-Místek 0:1 pp

Trenčín nastúpil na svoje prvé stretnutie s viacerými mladíkmi či novicom Charbonneauom a kapitánom Nemčíkom. Šesťdesiat minút diváci pod hradom Matúša Čáka gól nevideli. Dočkali sa až na úvod predĺženia, avšak spokojnejší odchádzali hostia.

HK Mountfield - HC 05 Banská Bystrica 6:1

Banská Bystrica otvorila svoj program prípravných zápasov proti finalistovi minulej sezóny českej Extraligy, kde práve spod Urpína zamieril center Alex Tamáši. Svojmu bývalému klubu strelil gól a na ďalší prihral krajanovi Okuliarovi. Za "baranov" sa premiérovo presadil Kanaďan Vela.

HK Spišská Nová Ves - STS Sanok 5:0

Napriek tomu, že Spišiaci nenasadili do hry zahraničné opory, tak poľskému Sanoku nedali žiadnu šancu. Valach, Vartovník a Groch v podstate rozhodli už počas úvodného dejstva, v tom prostrednom si domáci dali pauzu a výsledok dokonali počas tretej tretiny.

Vlci Žilina - MHK 32 Liptovský Mikuláš 4:2

Nespala síce poslal do vedenia Liptákov, no Žilina vo svojom úvodnom prípravnom stretnutí predviedla krásnu otočku tromi zásahmi po sebe. Záverečnú drámu chcel vykresať Jendroľ, no odvrátil ju Belluš. Hostia prehrali aj druhý doterajší zápas. Dve asistencie zaznamenal Hraško.

HK Nitra - Robe Vsetín 4:2

Bajkov otvoril skóre pri svojom debute, jednu z asistencií mal aj ďalší novic Gates. Vsetín síce skóre otočil, dokonca sa presadil slovenský útočník Vaňo, ale Bartakovics, Gill a Griffin sa postarali o konečný výsledok. Nitra začala prípravu úspešne.

HKM Zvolen - HC 19 Humenné 4:7

Zvolen si na prvý prípravný zápas pozval Humenné a rozhodne ho zaskočil úvod, po ktorom hostia viedli 3:0 vďaka dvom zásahom Handlovského a jedného od Šoltésa. V prostrednej časti sa pridali Vaško s Kriškom, takže bolo vymaľované. "Bryndziari" sa síce ešte pokúsili zmierniť výsledok, ale prehru neodvrátili. Za domácich gól pri debute zaznamenal Rymsha. Na opačnej strane mali zaujímavé čísla Handlovský (2+1), Kriška (1+2), Vrábeľ (2+0) či Vaško (2+0).

JOJ Šport Slovenský pohár

HK Mikron Nové Zámky - Gladiators Trnava 7:3

Novozámčania odohrali v rozmedzí piatich dní tri zápasy, všetky v rámci skupinovej fázy Slovenského pohára. "Býci" vyhrali druhý z nich, a tak skupinu ukončia so šiestimi bodmi. Koľké miesto z toho bude sa uvidí, keďže zvyšné duely sa ešte len odohrajú. Na siedmich góloch sa najväčšou zásluhou pričinili Ondrušek a Kováč, autori dvoch gólov a jednej asistencie. Tri prihrávky zaznamenal obranca Ligas.